SAFRANBOLU MHP`DEN KARABÜK ÇIKARMASI

SAFRANBOLU MHP`DEN KARABÜK ÇIKARMASI

Safranbolu MHP İlçe Başkanı Muharrem Asker ve yönetimi, Safranbolu Belediyesi MHP Meclis Üyeleri ve kadın kolları, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili`yi ardından Karabük MHP İl Başkanı Burhanettin Arslan ve yönetimini ziyaret etti

Safranbolu MHP İlçe Başkanı Muharrem Asker ve yönetimi, Safranbolu Belediyesi MHP Meclis Üyeleri ve kadın kolları, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili`yi makamında ziyaret etti. Ziyarette Safranbolu MHP Yönetimi, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili`ye tanıtıldı. Karşılıklı bilgi alışverişlerinin yapıldığı toplantı iyi dileklerle son buldu.
ARSLAN`A DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ
Safranbolu MHP İlçe Yönetimi, Safranbolu Belediyesi MHP Meclis Üyeleri ve kadın kolları, Karabük MHP İl Başkanı Burhanettin Arslan`ı ve yönetimini ziyaret etti ve yönetim Arslan`ın doğum gününü bir pastayla kutladı.
Safranbolu MHP İlçe Başkanı Muharrem Asker ve yönetimi,  Safranbolu Belediyesi MHP Meclis Üyeleri ve kadın kolları, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili`yi ziyaret ettikten sonra Karabük MHP İl Başkanı Burhanettin Arslan`ı ziyaret etti.
Safranbolu MHP Yönetimi,  Safranbolu Belediyesi MHP Meclis Üyeleri ve kadın kolları, Arslan`ın doğum gününü pasta keserek kutladı. Doğum gününden dolayı yapılan bu jest Burhanettin Arslan`ı duygulandırdı. Arslan, Safranbolu MHP Yönetimine teşekkür etti.
Karşılıklı olarak hayırlı olsun dileklerini sunan İl ve İlçe yönetimi doğum günü pastasını yedikten sonra ziyarete sonlandı.



28.2° / 3.5°