Safranbolu TSO`dan Kırtasiye Yardımı

Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası Safranbolu, Ovacuma ve Eflani merkez ile köylerindeki ilköğretim okullarında eğitim gören ihtiyaç sahibi bin öğrenciye kırtasiye yardımı yaptı.

GÜNCEL 13.10.2013 16:39:25 0
Safranbolu TSO`dan Kırtasiye Yardımı

Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Sami Acar, oda olarak her yıl düzenli bir şekilde yardım yapmaya çalıştıklarını söyledi.
Başkan Acar, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin katkılarıyla ihtiyaç sahibi bin öğrenciye kırtasiye yardımında bulunduklarını belirterek, “ Safranbolu İlçe milli eğitim müdürlüğünden talebimiz doğrultusunda merkez ve köy okullarımızda okuyan ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin bulunduğu okullarımızın listesini aldık. Hazırlanan yardım paketlerini okul müdürlerine teslim tutanağı karşılığı verdik. Toplam bin öğrencimize paketler halinde 30 bin TL tutarında yardım yapıldı. Yardım paketleri tarafımızdan yapılan araştırmalar neticesinde hazırlanmıştır. Yardım paketlerinin içinde bir öğrencinin en çok ihtiyaç duyduğu araç ve gereçler yer almış ve en düşük maliyetle en iyinin verilmesi sağlanmıştır” dedi.
En büyük yatırımın eğitime yapılan yatırım olduğunu da kaydeden Acar, “Eğitime gerekli harcamayı yapamayan toplumlar çağın gerisinde kalmaya mahkumdur. Çocuklarımızın geleceği bizlerin sorumluluğu altındadır. Biz onlara fırsat tanımalıyız ki onlarda bizi gururlandırsın’’ diye konuştu.


Perşembe 13.9 ° / 3.5 °
Cuma 18.3 ° / 3 °
Cumartesi 13.6 ° / 2.1 °