Safranbolu´da Çocuklar Sinemayla Buluşuyor

Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer´in talimatı ile başlatılan “Safranbolu´da Çocuklar Sinemayla Buluşuyor” adlı projenin ilk seansı Şehit Murat Akdemir Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonunda gerçekleşti

GÜNCEL 19.03.2018 10:12:19 0
Safranbolu´da Çocuklar Sinemayla Buluşuyor

 

İlk seansta Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer´in yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, Okul Müdürleri ve aileler minikleri yalnız bırakmadı.

İlçe Merkezinde bulunan üç okulun öğrencilerinin davet edildiği film gösterimi öncesi konuşan Ürkmezer, projenin Safranbolu´daki köy okulları da dahil tüm okullarını kapsadığını söyledi.

Ürkmezer konuşmasına şöyle devam etti; ” Değerli çocuklar, Safranbolu´muz bir kültür ve miras şehri. Bizler bunu bütün tabana yaymak için Kaymakamlığımız ve Belediyemiz işbirliği içerisinde böyle bir proje başlattık. Burada amacımız siz değerli çocuklarımızın olabildiğince erken yaşta 7. Sanat olan sinema ve bir kültürel etkinliğin içerisinde bulunmanızı sağlamak. Bizim sizlerden tek isteğimiz, derslerinizle daha çok ilgilenmeniz ve daha çok okumanızdır. Bizler sizler için her türlü imkânı sağlamaya hazırız. Kaymakamlık ve Belediye olarak sizlerin sosyal faaliyetleriniz için projeler üretmeye ve çalışmalarımıza devam edeceğiz. Hepinize iyi seyirler.”

Minik öğrenciler, Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer´in konuşmasının ardından Patron Bebek adlı filmi izlediler.

Film öncesi tüm çocuklara patlamış mısır ikramı yapılırken çocuklarını ilk seansta yalnız bırakmayan aileler ise böylesi güzel organizasyonların çocukların sosyal yönden de gelişimine katkı sağlayacağını ifade ederlerken, başta değerli Kaymakamımız olmak üzere emek harcayan herkese teşekkür ediyoruz diyerek görüşlerini bildirdiler.

Filmin sonunda çocukların salondan mutlu bir şekilde ayrılmaları ise gözlerden kaçmadı.


Cumartesi 13.6 ° / 2.1 °
Pazar 16.2 ° / 1.7 °
Pazartesi 18.4 ° / -1.1 °