Safranbolu´da Okullarda Sinema Gösterimlerine İlgi Yoğun

Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer´in talimatı ile başlayan ve Safranbolu´daki tüm Okulları kapsayan “Safranbolu´da Çocuklar Sinemayla Buluşuyor” projesi kapsamında film gösterimleri devam ediyor.

GÜNCEL 8.11.2018 13:40:11 0
Safranbolu´da Okullarda Sinema Gösterimlerine İlgi Yoğun

 

Her hafta farklı Okulda gerçekleşen ücretsiz film gösterimi son olarak Ünsal Tülbentçi Ortaokulunda öğrencilerin beğenisine sunuldu. Safranbolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri film gösterimi için Okullarda sinema ortamı oluşturuyor ve öğrencilere ikramlarda bulunuyor.

Temel eğitim öğrencilerine, bulundukları Okullarda ücretsiz sinema film seyretme olanağı sunulan projenin, öğrencileri motive ettiğini belirten Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer sözlerine şöyle devam etti´´Sinema gerçekten insan hayatını değiştiren, insanoğlunun bulduğu önemli buluşlardan birisi. Son derece yaygın bir şekilde, topluma, her yaş kesiminden insana hitap ediyor. Dünyadaki bütün farklı kültürleri aslında birbirine yaklaştırıyor. Halkların birbirini tanımasına vesile oluyor. İstedik ki çocuklarımız sinemayla daha fazla aşina olsun ve sinemayı daha fazla tanısın´´dedi.

Ürkmezer  ‘´Safranbolu´da sinemaya gitmeyen öğrenci kalmasın istiyoruz, Sinemaya gidemeyen çocukların, sinemayı ayaklarına götüreceğiz´´ dedi.


Cuma 17.4 ° / 9.2 °
Cumartesi 26.2 ° / 5.5 °
Pazar 19 ° / 6.7 °