SAFRANBOLU´DA PROTOKOL VATANDAŞLAR İLE BAYRAMLAŞTI

Ramazan Bayramı dolayısıyla Safranbolu Protokolü Gelenekselleşen Eski Çarşı Asmaaltı´nda vatandaşlarla buluştu

GÜNCEL 18.07.2015 19:32:10 0
SAFRANBOLU´DA PROTOKOL VATANDAŞLAR İLE BAYRAMLAŞTI

Geleneksel Asmaaltı bayramlaşmasına Safranbolu Kaymakamı Murat Bulacak, Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, 125. Jandarma Eğitim Alay Komutan Vekili Taner Şahin, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı İsmail Akkan, Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, Safranbolu İlçe Emniyet Müdürü Musa Kansu, Safranbolu İlçe Müftüsü Hasan Güneş, Siyasi Parti ve Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri, basın mensupları ve vatandaşlar katıldı.
Geleneksel Eski Çarşı Asmaaltı´ndaki bayramlaşma sırasında konuşan Safranbolu Kaymakamı Murat Bulacak, “Bayramlar insanların bir araya geldiği, mutlu olduğu günlerdir. Bizlerde Tarihi Çarşıda her bayram sizlerle bir araya gelme fırsatı buluyoruz. Öncelikle bu güzel etkinliğin gerçekleşmesinde büyük payı olan Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Sizlere de katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah daha nice bayramları birlikte huzur ve barış içerisinde görmek nasip olur. Tüm Safranbolulu hemşerilerimin ve İslam âleminin bayramını yeniden tebrik ediyorum” dedi.
Asmaaltı´ndaki bayramlaşmanın son bulmasıyla Safranbolu Protokolü Safranbolu İlçe Jandarma Komutanlığını, Garnizon Komutanlığını, Safranbolu İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti. Son olarak Hasan Doğan Sevgi Evlerini ziyaret eden Safranbolu protokolü burada kalan öğrencilerin bayramlarını kutlarken bir süre öğrencilerle sohbet etti.


Cuma 17.4 ° / 9.2 °
Cumartesi 26.2 ° / 5.5 °
Pazar 19 ° / 6.7 °