Safranbolu´da Ramazan Bir Başka Yaşanıyor

On Bir Ayın Sultanı Ramazan, Tarihi Evleri, Kültürü e Doğası ile ünlü Ayı Korumanın Başkenti Safranbolu´da dolu dolu yaşanmaya devam ediyor.

GÜNCEL 8.06.2018 14:33:07 0
Safranbolu´da Ramazan Bir Başka Yaşanıyor

 

Mahalle iftarları, Ramazan Akşamları ile vatandaşların bir araya geldiği, çocukların gönüllerince eğlendiği, büyüklerin çeşitli konularda bilgilendiği Ramazan Akşamları etkinlikleri ara vermeden devam ediyor.

Safranbolu Belediyesi tarafından gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında dün akşam İzzetpaşa Mahallesi sakinleri Kütükçü Camii avlusunda buluştu.

Mahalle sakinlerinin ilgisinin yoğun olduğu iftar programı sonrası mahalle sakinleri hayatın koşuşturmacası içerisinde selamlaşamadıkları dostları ile sohbet etme fırsatı bulurken, çocuklar ise palyaço eşliğinde gönüllerince eğlendiler.

Misak-ı Milli Demokrasi Meydanında devam eden Ramazan Akşamları etkinlikleri ise iftar sonrası çocuklara yönelik çeşitli oyunlar ve yarışmalar ile devam etti.

Teravih Namazının ardından ise Vakkas Vehbioğlu Ramazan sohbetleri ile Safranbolulara konuk oldu.

Ramazan ayının faziletleri, ramazan ayında yapılması ve yapılmaması gerekenler, neden nerede o eski ramazanlar diyoruz gibi pek çok konuda bir saatlik bir sohbet programı gerçekleştiren Vehbioğlu, Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer´e böylesi güzel etkinliklerde kendilerini vatandaşlarla buluşturduğu için teşekkür etti.


Pazar 16.2 ° / 1.7 °
Pazartesi 18.4 ° / -1.1 °
Salı 21.4 ° / -2.7 °