Safranbolu´da Sınai Mülkiyet Hakları Eğitim Seminerleri Gerçekleşti

Karabük Bilim, Sanayi ve Teknoloji Karabük Müdürlüğü ile Karabük Valiliği AB ve Dış İlişkiler Koordinasyon Merkezi tarafında hazırlanan 'Sınai Mülkiyet Eğitimi' Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) 2018 Yılı Teknik Destek Program?

GÜNCEL 26.10.2018 15:34:36 0
Safranbolu´da Sınai Mülkiyet Hakları Eğitim Seminerleri Gerçekleşti

 

Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odasında gerçekleşen seminere, Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Dr. Fatih Ürkmezer´in eşi Miray Ürkmezer, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Zülfiye Eraslan Özcan, Kaymakamlık ve Belediye personeli katıldı.

F. Okan Taner, Sami Ertuğrul, Normpatent firması uzmanları, tarafından verilen Mülkiyet Hakları Eğitim Semineri; marka, tasarım, coğrafi işaretler ve patent konulu oturumlardan oluştu. 5 gün boyunca süren eğitim seminerlerine katılım yoğun oldu.  

Ülkemiz ekonomisinin gelişmesi, buluşları, tasarımları artırmakla ve ekonomik değeri güçlü markalar oluşturmakla mümkün olacaktır ifadelerine yer veren Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Dr. Fatih Ürkmezer´´ Bu eksende sınai mülkiyet hakları yeni bilgi ve teknolojilerin üretilmesi sürecinde önemli bir rol üstlenmekte, bizler de Kaymakamlık ve Belediye olarak seminerlere katılarak bu alanda personelimizin eğitim almalarını sağladık´´dedi.

Sınai Mülkiyet Eğitimi seminerlerine katılanlara sertifikaları takdim edildi.

 

 

 

 

 

 

 


Perşembe 23.8 ° / 6.7 °
Cuma 19.9 ° / 11.2 °
Cumartesi 23.4 ° / 4.6 °