Safranbolu´nun 23 Nisan Kaymakamı Makamda

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesi Safranbolu Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer´in koltuğuna sırayla 3 öğrenci oturdu. Öğrenciler okulları ve Safranbolu ile ilgili bazı düzenlemeler istedi.

GÜNCEL 21.04.2018 13:17:51 0
Safranbolu´nun 23 Nisan Kaymakamı Makamda

 

Bayram öncesi Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer´i ziyaret eden Zati Ağar İlköğretim Okulu 4. Sınıf öğrencileri Emir Efe Kapanşahin, Melek Rana Yılmaz ve Beren Demirci sırasıyla makam koltuğuna oturdular.

Makam koltuğuna oturan, Safranbolu´da ve okullarında gerçekleştirilmesini istedikleri çalışmalar ile ilgili taleplerde bulunan öğrencilerle yakından ilgilenen Ürkmezer, sizleri çok daha önemli makam ve mevkilerde görmeyi aruz ediyorum” dedi.

Çocukların Kaymakamlık çalışmaları hakkındaki sorularını yanıtlayan Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer; “Eğitime her daim destek verdiklerin ve vermeye de devam edeceklerini kaydederken, Çocuklar bizim geleceğimiz. İnşallah bundan sonra hem eğitim konusunda hem de ilçemizdeki gençlere yönelik ihtiyaçlar doğrultusunda çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam edecek. Bugün Zati Ağar İlköğretim Okulu 4. Sınıf öğrencilerimizi ağırladık. Ben ziyaretlerinden büyük mutluluk duydum.  Tabii bu öğrencilerimiz geleceğimizin doktorları, öğretmenleri, mühendisleri, idarecileri, siyasetçileri, belediye başkanları ve kaymakamları olacak. Açıkçası çocuklarımızın iyi yetişmesi ve eğitimlerini kaliteli ve nitelikli alması, onların mili ve manevi değerlerine bağlı olarak yetişmeleri, ülkemizin geleceği açısından çok ama çok önemli.  Bu bağlamda eğitim için büyük çaba harcayan ve yatırımlar yapan Devletimiz var. Yine büyük gayret gösteren bir eğitim ordumuz var. Ben bu hedef için çalışan ve gayret gösteren tüm eğitim neferlerimize huzurlarınızda teşekkürlerimi sunuyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün tüm dünya çocuklarına armağanı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarını kutluyor, tüm hayatları süresince başarı ve sağlık diliyorum ' dedi.


Perşembe 23.8 ° / 6.7 °
Cuma 19.9 ° / 11.2 °
Cumartesi 23.4 ° / 4.6 °