Safranbolu´ya YAPEX Fuarında Yoğun İlgi

Akdeniz Tanıtım A.Ş tarafından bu yıl 26. düzenlenen Uluslararası Yapı Malzemeleri, İnşaat Teknolojileri, Yapı Yenileme ve Restorasyon Fuarında (YAPEX) Safranbolu 2. gün de ziyaretçilerini ağırlıyor.

GÜNCEL 16.11.2018 13:58:07 0
Safranbolu´ya YAPEX Fuarında Yoğun İlgi

 

Antalya´da 200´ü aşkın katılımcının stant açtığı ve 30 bin ziyaretçinin beklendiği YAPEX Yapı ve Restorasyon Fuarında Safranbolu Evleri yoğun ilgi görüyor. Antalya´da 26 yıldır düzenlenen ve Türk yapı endüstrisinin geleneksel buluşma noktalarından biri haline gelen Uluslararası YAPEX Fuarında her yıl olduğu gibi Safranbolu standının ve Safranbolu maket evinin kurulduğu tanıtım cd´si, hediyelik eşyalar ve tanıtım broşürleri ziyaretçilere takdim ediliyor.

Bu yılki teması ‘´Kültür Öncelikli Yönetim´´ olarak belirlenen fuara, Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer eşi Miray Ürkmezer, Belediye İmar Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü katıldı.

Uluslararası Yapı Malzemeleri, İnşaat Teknolojileri, Yapı Yenileme ve Restorasyon Fuarı (YAPEX)in restorasyon ve renovasyon açısından alanında çok önemli bir fuar olduğunu kaydeden Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer; “Ülkemizin en önemli turizm merkezlerinden birisi de Antalya. Hem restorasyon hem renovasyon hem tarihi kentler bir arada olduklarında akla ilk olarak Safranbolu geliyor. Bu açıdan mutlaka Safranbolu olarak katılmamız gerekmekte idi. Diğer açıdan, Turizm alanında hem yerli işletmecilere hem turist gezdiren ajanslara en yakın nokta Antalya. Burada çok sayıda turizmci ve ajansla bir araya gelme fırsatı yakalıyoruz. Yine bu balamda fuarda                              Safranbolu´da restorasyon ve tarihimizi korumaya yönelik gerçekleştirdiğimiz çalışmaları da aktarıyoruz” dedi.

Ürkmezer 4 gün boyunca sürecek fuara tüm Safranbolu severleri davet etti. ANFAŞ Antalya Expo Center´da saat 10.00 ila 18.00 saatleri arasında ziyaretçilerini ağırlayan fuarda Safranbolu lokumu misafirlere ikram ediliyor.

 


Salı 14.3 ° / -4.8 °
Çarşamba 11.6 ° / -3.3 °
Perşembe 7.2 ° / -4 °