SAKEM Büyümeye Devam Ediyor

Başkan Aksoy Sakem Ziyaret Etti Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, Safranbolu'da bayanlara yönelik kurduğu Safranbolu Kültür Eğitim Merkezi SAKEM de incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

GÜNCEL 7.02.2012 17:37:05 0
SAKEM Büyümeye Devam Ediyor

Başkan Aksoy Sakem’i Ziyaret Etti

Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, Safranbolu’da bayanlara yönelik kurduğu Safranbolu Kültür Eğitim Merkezi (SAKEM)’de incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Kendisine yapılan sunumu dinleyen Başkan Aksoy, Sakem’in önemli çalışmalar imaza attığını vurguladı. Başkan Aksoy sınıflarda hanımları ziyareti sırasında yaptığı konuşmasında şunları dile getirdi:

“SAKEM sadece bir eğitim yeri değil, sademde bir hayat hedefi anlatılmaya çalışılıyor.

Bu hedef de mutlu insan kılmak. Her türlü kural insanın mutluluğu içindir. İnsanı kâmili elde edebilmek içindir. İşte kâmili elde etmenin yolu SAKEM’den geçiyor. Buradaki eğitimler ile insanlar daha fazla ortaya çıkacak ve insanı kâmil olmaya aday olabilecek. Bu anlamda SAKEM’in çalışmalarını çok önemsiyorum. İki sene boyunca bu çalışmaları gayretli bir şekilde yürüttünüz. Bu anlamda çok teşekkür ediyorum. Arzu ve isteğim odur ki bu kadronun herhangi bir elamanını zayiat vermeden devam etmesidir. Biz Belediye olarak SAKEM’in her türlü çalışmalarına destekçisiyiz. Yine belediye olarak açıkçası SAKEM ile birebir ilgilenen arkadaşımız Kamil Bey ile ilgili oldukça moralimiz bozuk. Ama şunu söyleyeyim en kısa zamanda Kamil arkadaşımız aramıza kavuşacaktır ve tekrar bizimle çalışacaktır. Kamil Bey belediyemize gelmesiyle SAKEM konusunda direkt ilgilendi ve bu çalışmalarda büyük payı vardır. Önümüzdeki günlerde Aslanlara SAKEM’in bir diğer şubesini açacağız. Bundan sonra yönlendireceğimiz çalışma arkadaşlarımız doğrultusunda Çarşı’yı bir an önce faaliyete geçireceğiz. İnşallah bunlar tamamlandığında Milli Eğitim Müdürü’nün de bahsettiği “Okullar Hayat Olsun” projesiyle de okullarda da bundan sonra bu tür çalışmalar yapabilir hale geldiğimizde hedeflediğimiz noktaya doğru ulaşabileceğiz. Bu arada otobüs satın aldık. SAKEM’in hizmetinde kullanacağız.  Emek Mahallemizdeki Kültür Merkezimiz bitti ve muhtemelen SAKEM’i oraya da vereceğim. Bu eğitimler farklı ortamlarda farklı mekânlarda devam edecek.”


Pazar 16.2 ° / 1.7 °
Pazartesi 18.4 ° / -1.1 °
Salı 21.4 ° / -2.7 °