Samsunspor Maçı Hazırlıkları Başladı

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında hava muhalefeti nedeniyle İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı ertelenen Kardemir D.Ç Karabükspor kente dönerek Samsunspor maçının hazırlıklarına başladı.

GÜNCEL 2.02.2012 21:37:24 0
Samsunspor Maçı Hazırlıkları Başladı

Ligin ikinci yarısında evinde oynadığı üç maçtan galibiyetle çıkan Karabükspor'da Futbol Şube Sorumlusu İsmail Durak, Samsunspor'u yenerek sahalarındaki galibiyet serisini devam ettirmek istediklerini söyledi. Karabükspor haftasonu sahasında konuk edeceği Samsunspor maçının hazırlıklarına hasan Doğan tesislerinde başladı. Teknik Direktör Bülent Korkmaz gözetiminde gerçekleştirilen antrenmana sakatlıkları dolayısıyla Deumi, Şenol, Mehmet Çakır çalışmalara katılmazken Erkan ve Anıl düz koşu yaptı.
Karabükspor Futbol Şube Sorumlusu İsmail Durak, profosyonel takımlarda hocanın istemediği oyuncunun alınması söz konusu olamaz ve ara transfer döneminde Bülent Korkmaz'ın isteği doğrultusunda 11 oyuncuyla anlaştıklarını söyledi.
Hocanın isteği doğrultusunda 13 tane oyuncuyla yollarını ayırdıklarını belirten İsmail Durak, 'Takımda sadece İsmail İsa Mustafa'yı seneye takıma dönmesi koşuluyla kiralık olarak Elazığspor'a verdik. Hocamızın isteği doğrultusunda bütün oyuncuları aldık şimdiye kadar. Ben hocamızın verdiği sözü tutacağını düşünüyorum. Biz olayın arka tarafını hiç düşünmedik ve düşünmekte istemiyoruz. Biz bu takımın ligde kalacağına inanıyoruz''dedi
Spor Toto Süper Lig'de alt sıralardaki takımların oynayacakları karşılaşmaların kendilerini çok yakından ilgilendirdiğini de belirten Durak, şunları söyledi:
'Ligin alt tarafı kaynıyor. Biz buradan mümkün olan en kısa sürede üst sıralara çıkarak küme düşme pozisyonundan ayrılmak istiyoruz. Bunun içinde takım bütün gayretiyle, azmiyle çalışıyor. Biz hocamıza ve futbolcularımıza güveniyoruz. Bu takım bulunduğu konumdan mutlaka çıkacaktır. Samsunspor'u yenerek sahamızdaki galibiyet serimizi devam ettirmek istiyoruz. Dolayısıyla bütün enerjimizi harcıyoruz şu an için. Kim daha fazla puan toplarsa bu ligde kalacak ve bu takımda Karabükspor olacak''
Deplasman maçlarında puan alamadıklarını da ifade eden Durak, 'İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile bu şanssızlığımızı kıracağız diye düşünüyorduk. Hava koşullarıyla bu maç ileri bir tarihe ertelendi. Bundan sonraki ilk deplasman maçımızda bu şanssızlığımızı kırarak deplasmanlarda da puan alacak bu takım. Türkiye Futbol Federasyonunun İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçını ne zaman oynatacağı konusunda bir fikrimiz yok. Daha sonra değerlendirilecek mir mevzu' diye konuştu.


Pazar 19 ° / 6.7 °
Pazartesi 20.1 ° / 10.6 °
Salı 19.6 ° / 5.8 °