Sanayi Bakanı Varank´a Karabük, Zonguldak ve Bartın çıkarması

Karabük, Zonguldak ve Bartın protokolü, Filyos Liman projesi için Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank´a adeta çıkarma yaptı.

GÜNCEL 13.10.2018 14:16:50 0
Sanayi Bakanı Varank´a Karabük, Zonguldak ve Bartın çıkarması

 

Karabük Valisi Kemal Çeber, Zonguldak Valisi Ahmet Çınar ve Bartın Valisi Nusret Dirim ile birlikte 3 ilin AK Parti Milletvekilileri, İl Başkanları ile Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlarından oluşan heyet Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank´ı makamında ziyaret etti. 
Ziyarette 100 yıllık Filyos Liman Projesinin, demiryolu, havalimanı ve karayolu ile desteklenmesi ile Türkiye´nin Karadeniz´e açılan kapısı olacağını ve yaklaşık 12 bin kişiye iş imkânı sunağını ifade eden heyet, projenin bir an evvel bitirilmesi için Bakan Varank´tan destek istediler. 
Ayrıca Karabük Valisi Kemal Çeber Organize Sanayi Bölgeleri, KARDEMİR ve Eskipazar İhtisas Organize Sanayi Bölgesinin son durumları hakkında da Bakan Varank´a bilgiler verdi. 
En kısa sürede ilk ağır sanayi hamlesinin başladığı Karabük ilini ziyaret etmek istediğini ifade eden Bakan Varank, nazik ziyaretleri için heyete teşekkür etti. 


Cuma 17.4 ° / 9.2 °
Cumartesi 26.2 ° / 5.5 °
Pazar 19 ° / 6.7 °