Santos, kulübüne 75 bin lira yardım sağladı

Boluspor´un tecrübeli kaptanı Andre Santos, dünya yıldızı Neymar´a kulübe gelir sağlamak için yapılacak çekiliş biletlerinden 5 bin adet satarak kulübüne 75 bin lira kazandırdı.

SPOR 12.02.2018 19:36:23 0
Santos, kulübüne 75 bin lira yardım sağladı


Spor Toto 1. Lig takımlarından Boluspor´un yıldız ismi Andre Santos geçtiğimiz günlerde ünlü futbolcu Neymar´ın Fransa´da düzenlenen doğum gününe katıldı. Kulübe geldiği günden itibaren kırmızı-beyazlı ekibe futboluyla katkı sağlayan Santos, doğum günü için yanında olduğu Neymar´a kulübünden aldığı 5 bin bileti 75 bin liraya satarak destek oldu.
Konuyla ilgili açıklama yapan Boluspor Kulüp Başkanı Necip Çarıkçı, 100 bin adet bilet basıldığını ve 28 Şubat´ta Milli Piyango İdaresi ile birlikte çekiliş yapılacağını ifade ederek, “Buradaki amaç Boluspor´a bir gelir ve bütçe sağlamak. Bunun için 100 bin bilet bastırdık. Biletlerin 40 bin tanesini yönetim kurulumuz aldı. Kalan biletleri de eşimize, dostumuza paylaştırmaya çalışıyoruz. Son olarak 5 bin bileti futbolcumuz Santos´a verdik. O da bu biletleri Neymar´a verdiğini ifade etti. Sağolsun kaptanımız da bize bu şekilde destek oldu. Santos´un Neymar´a verdiği 5 bin bilet ile kulübe 75 bin liralık bir yardım oldu. Neymar´a ve Santos´a teşekkür ediyoruz” dedi.


Cumartesi 24.6 ° / 2.1 °
Pazar 21.1 ° / 0.2 °
Pazartesi 22.3 ° / 3 °