ŞEHİTLER İÇİN SAYGI DURUŞUNDA BULUNARAK İŞ BAŞI YAPTILAR

İstanbul´da meydana gelen hain terör saldırıları sonrası Karabük´te kamu kurumlarında çalışan memurlar, mesailerine başlamadan önce şehitler için saygı duruşunda bulunarak dua etti.

GÜNCEL 12.12.2016 15:08:37 0
ŞEHİTLER İÇİN SAYGI DURUŞUNDA BULUNARAK İŞ BAŞI YAPTILAR

 

Karabük Defterdarlığı´nda çalışan memurlar mesailerine başlamadan önce, İstanbul´da güvenlik güçlerine yönelik yapılan menfur saldırılarda şehit olanlar için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunarak İstiklal Marşı okudular.
Karabük Defterdarı Osman Koçaş, İstanbul´da düzenlenen hain saldırıyı şiddetle kınadıklarını söyleyerek, “Bu Anadolu toprakları kolay kolay yurt edinilmedi. Binlerce, yüz binlerce şehit verildi ve yine şehit verilmeye devam ediyor. Hiçbir mihrak ve unsur bizi bu davadan, Anadolu´nun yurt olmasından kimse yıldıramayacaktır. Bir taraftan Mevlid Kandilini idrak ederken, terör örgütü hunharca, kalleşçe emniyet güçlerimize saldırarak bu acı günü bize yaşattılar. Elbette bunun hesabı sorulacaktır. Bizim birliğimiz ve beraberliğimiz devam edecek. Bu topraklar Anadolu yurdu olarak devam edecek. Dış mihraklara, yabacı uşaklara, kalleşlere hiçbir zaman bu ülke ve millet bu fırsatı vermeyecektir. İstanbul´daki saldırıda şehit olan polislerimizi rahmetle anıyorum, geride kalanlara başsağlığı diler, yaralılarımıza acil şifalar dileriz” dedi.


Cuma 18.3 ° / 3 °
Cumartesi 13.6 ° / 2.1 °
Pazar 16.2 ° / 1.7 °