Serin Eskipazar´a veda etti

Samet Serin, İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü´ nün Bakanlık Merkez Stajı (Dil Kursu)´ nu İngiltere´ de yapacak olması nedeniyle Eskipazar´ daki görevinden ayrıldı.

GÜNCEL 30.10.2017 20:26:47 0
Serin Eskipazar´a veda etti

 

2 Ocak günü Eskipazar´da göreve başlayan Samet Serin, İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü´ nün Bakanlık Merkez Stajı (Dil Kursu)´ nu İngiltere´ de yapacak olması nedeniyle Eskipazar´ daki görevinden ayrıldı.

Eskipazar Eski Kaymakamı Samet Serin´in ayrılışı nedeniyle sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Sevgili Eskipazarlı hemşehrilerim, yaklaşık 11 aydır görev yaptığım ilçemizden bakanlığımızın yurtdışı programına katılacak olmam sebebiyle ayrılmış bulunuyorum. Meslek hayatım boyunca unutmayacağım ve hayat boyu ufkumu aydınlatacak tecrübe ve dostluklar kazandığım ilçemizden ayrılıyor olmanın hüznü içerisindeyim. Sizlerden resmi görevim itibariyle her ne kadar ayrılıyor olsam da Eskipazar ve Eskipazarlılarla olan gönül bağlarımı her bir ferdi ve her karış toprağıyla sürdüreceğimi bilmenizi isterim. Bundan sonraki meslek hayatımda da güzel anılar biriktirdiğim ilçemize hizmet etmenin gayreti içerisinde olacağım. Sizlerle birlikte olduğum süre zarfında şahsıma göstermiş olduğunuz ilgi, muhabbet ve sevgiden ötürü sizlere minnettar olduğumu ifade ediyor hepinizi Allah´a emanet ediyorum.” dedi.

 

/resimler/2017-10/30/2028009996725.jpg

Eskipazar Eski Kaymakamı Samet Serin için geçtiğimiz hafta Sarı Kale´ de veda programı tertip edilmiş ve programa Yenice Kaymakamı Muhammet Fatih Demirel, Eskipazar Belediye Başkanı Mustafa Yarkan, Eskipazar Hakimi Muhammet Sena Poyraz, Cumhuriyet Savcısı Elif Büşra İpek, Jandarma Komutanı Ütğm. Aydın Aydın, Emniyet Amiri Kom. Yrd. Erdoğan Gebeş, AK Parti Eskipazar İlçe Başkanı Hasan Sevdalı, İl Genel Meclisi Üyesi Kamil Ünal, Serin´ in ailesi, daire amirleri, mahalle ve köy muhtarları ve Kaymakamlık personeli katılmıştı.

Eskipazar Eski Kaymakamı Samet Serin´e tüm muhtarlar adına Budaklar Köyü Muhtarı Sadettin Kayımtu, İl Genel Meclisi adına İl Genel Meclisi Üyesi Kamil Ünal, Eskipazar adına Belediye Başkanı Mustafa Yarkan ve Eskipazar´ ın anısına Yenice Kaymakamı Muhammet Fatih Demirel hediye takdiminde bulunmuştu.

 Eskipazar Eski Kaymakamı Samet Serin, 27 Ekim 2017 Cuma günü mesai bitiminde gerek makamında, gerekse Hükümet Konağı bahçesinde daire amirleri ve tüm çalışanlarla vedalaşarak Eskipazar´ dan ayrıldı.

Samet Serin´den boşalan Eskipazar Kaymakamlığı´na Vali Yardımcısı Barbaros Baran görevlendirilirken pazartesi günü itibariyle Baran kaymakamlık görevine başladı.


Perşembe 25.9 ° / 8.4 °
Cuma 22.1 ° / 5.6 °
Cumartesi 24.6 ° / 2.1 °