‘SEVGİ YOLU PROJESİ´ KAPSAMINDA MİNİK KALPLERE DOKUNDULAR

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı öncülüğünde yürütülen “Sevgi Yolu Projesi” kapsamında çalışmalar devam ediyor.

GÜNCEL 24.01.2017 17:46:11 0
‘SEVGİ YOLU PROJESİ´ KAPSAMINDA MİNİK KALPLERE DOKUNDULAR

 

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı öncülüğünde yürütülen Sosyal İşler Birim Başkanlığının 81 ilde eş zamanlı olarak başlattığı “Sevgi Yolu Projesi” kapsamında; AK Parti Karabük İl Kadın Kolları Başkanlığı, Yenice İlçesinin merkeze en uzak köylerinden biri olan Şirinköydeki ilköğretim Okulu öğrencilerini ziyaret etti.
AK Parti Karabük İl Kadın Kolları Başkanı Av. Hülya Uğur Kocakavak Başkanlığında, Yenice Şirinköyde İlköğretim Okulu´nu ziyaret edilerek 54 öğrenciye kışlık kıyafet hediye edildi.
AK Parti Sosyal İşler Birim Başkanlığının 81 ilde eş zamanlı olarak başlattığı “Sevgi Yolu Projesi” kapsamında gerçekleştirilen ziyarette eğitim için atılan her adımın gelecek için yapılmış önemli bir yatırım olduğunu vurgulayan AK Parti Karabük İl Kadın Kolları Başkanı Av. Hülya Uğur Kocakavak; “ Proje kapsamında Şirinköydeki ilköğretim Okulu öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi ziyaret ettik. Sevgi Yolu Projemizle 54 öğrencimize kışlık kıyafetler hediye ettik. Ak Parti Kadın Kolları teşkilatı olarak geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın minik kalplerine dokunabilmek onları mutlu etmek bizim için çok önemli, her zaman çocuklarımızın yanında olmaya çalışacağız. Projemize katkıda bulunup hayra vesile olan herkesten Allah razı olsun” diye konuştu.


Cuma 18.3 ° / 3 °
Cumartesi 13.6 ° / 2.1 °
Pazar 16.2 ° / 1.7 °