SEYİT AYDIN VE AHMET SIRRI BEŞEL´DEN UYSAL´A ZİYARET

Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Seyit Aydın ve Zonguldak Orman Bölge Müdürü Ahmet Sırrı Beşel, AK Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı Karabük Milletvekili Prof. Dr. Burhanettin Uysal´ı ziyaret ettiler

GÜNCEL 17.02.2016 16:38:02 0
SEYİT AYDIN VE AHMET SIRRI BEŞEL´DEN UYSAL´A ZİYARET

 

Ayrı ayrı gerçekleşen ziyaretlerde ilk olarak Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Seyit Aydın, AK Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı Karabük Milletvekili Prof. Dr. Burhanettin Uysal´ı ziyaret etti.
Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Seyit Aydın hayırlı olsun dileklerinde bulunmak üzere ziyarete bulunduğunu belirterek, Milletvekili Prof. Dr. Burhanettin Uysal´a Milletvekilliğinin ve yeni görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulundu. Ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti belirten Milletvekili Uysal´a Rektör Aydın´ın hediye takdiminde bulunması ile ziyaret sona erdi.
ZONGULDAK ORMAN BÖLGE MÜDÜRÜ AHMET SIRRI BEŞEL´İN ZİYARETİ
Zonguldak Orman Bölge Müdürü Ahmet Sırrı Beşel, AK Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı Karabük Milletvekili Prof. Dr. Burhanettin Uysal´ı TBMM´de makamında ziyaret etti.
Zonguldak Orman Bölge Müdürü Ahmet Sırrı Beşel, Karabük´ün bölgede ormancılık faaliyetleri açısından önemli bir yere sahip olduğunu belirterek, bu konuda gerekli çalışmaları özenle yürüteceklerini söyledi ve Milletvekili Prof. Dr. Burhanettin Uysal´a hayırlı olması temennisinde bulunarak meclis çalışmalarında kolaylıklar diledi.
Ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Karabük Milletvekili Prof. Dr. Burhanettin Uysal: “Ormancılık faaliyetlerinde Kentimiz ve bölgemiz adına fazla katma değer sağlamak için her türlü desteği vereceğiz” dedi.


Perşembe 27.9 ° / 11.1 °
Cuma 17.4 ° / 9.2 °
Cumartesi 26.2 ° / 5.5 °