Sökmen Girdiği Yarışmalarda Birincilik Elde Eden Özeken´i Makamında Ağırladı

Karabük Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürü Galip Sökmen, girdiği yarışmalarda birincilik elde eden Karabük İl Çocuk Hakları Komitesi Başkanı Muhammed Emin Özeken´i makamında ağırladı.

GÜNCEL 8.02.2019 13:43:00 0
Sökmen Girdiği Yarışmalarda Birincilik Elde Eden Özeken´i Makamında Ağırladı

 

 Karabük Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürü Galip Sökmen, Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Mesleki Yarışmaların Karabük Anadolu İmam Hatip Lisesinde gerçekleştirilen Karabük İl Finalleri´nde  'Genç Bilaller' Ezan Okuma Yarışması ve 'Genç Sesler' Musiki Yarışması´nda rakiplerini geride bırakarak birincilik elde eden ve Karabük´ü bölge finallerinde temsil edecek olan Karabük İl Çocuk Hakları Komitesi Başkanı Muhammed Emin Özeken´i makamında ağırladı.

Sökmen, İl Müdür Yardımcısı Kıymet Boztaş eşliğinde gerçekleştirilen görüşmede Karabük İl Çocuk Hakları Komitesi Başkanı Muhammed Emin Özeken için hazırlanan hediyenin kendisine takdimin ardından  Özeken´i azim, gayret ve performanslarından dolayı kutlayarak başarılarının devamını diledi.

Ziyaret Muhammet Emin Özeken´in, İl Müdürü Galip Sökmen ve İl Müdür Yardımsı Kıymet Boztaş´a nazik davetlerinden dolayı teşekkürünün ardından iyi dilek ve temennilerin sunulmasıyla sonlandırıldı.


Çarşamba 31.3 ° / 12.2 °
Perşembe 27.9 ° / 11.1 °
Cuma 17.4 ° / 9.2 °