“SON TRANSFERLER İLE İDDİALI BİR TAKIM OLUŞTURDUK”

Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Hikmet Feridun Tankut, transferin son gününde takıma 3 yeni takviye yaptıklarını ve bu transferlerle eksik bölgeleri kapattıklarını söyledi

SPOR 31.08.2015 16:51:57 0
“SON TRANSFERLER İLE İDDİALI BİR TAKIM OLUŞTURDUK”

İHA Muhabiri´ne açıklamalarda bulunan başkan Feridun Tankut, Antalyaspor´dan Osman Çelik, Medipol Başakşehir´dan Murat Akın ve Steaua Bükreş takımından Gabriel Iancu ile anlaştıklarını açıklayarak, cuma gününden bu yana yapılan transferlerin takıma katılması ile birlikte arzu ettikleri hedefe ulaşacaklarını kaydetti.
İlk iki haftayı 6 puanla kapattıklarını ve geçen hafta Balıkesirspor´a 2-0 mağlup olduklarını hatırlatan Feridun Tankut, “Balıkesirspor karşısında rüzgarın da etkisi ile şansız bir gol yedik ve sonuçta sahadan mağlup ayrıldık. Zaman zaman bu tür durumlar olacaktır. Daha sezonun başındayız PTT ve Süper Lig´de çok farklı sonuçlar alınıyor. Şu an ligde 6 puan ile iddialı durumdayız. Önümüzdeki maçlarda daha iyi olacağız. Takımımızın yeni olması nedeniyle milli maç arası bizim için de bir fırsat olacak. Cuma gününden beri yaptığımızı 4 transfer de kadroya girince futbolcular arasında rekabet olacak. Bundan sonra daha iyi maçlar çıkaracağız. Eksiklerimizi biliyorduk ve bu yönde transferler yaptık” dedi.
'70 GÜNDE ÇOK ZOR SORUNLARI ÇÖZDÜK'
Sıfırdan yeni bir takım oluşturduklarını ve 70 gündür yoğun bir mücadele verdiklerini de anlatan Tankut, “Süper Lig´den bir alt lige düşünce elimizdeki 24 futbolcuyu maliyetleri yüksek olduğundan gönderdik. Tamamen yeniden kadro kurduk. Bugün itibari ile 25 tane yeni futbolcu aldık. Geçen sezondan elimizde kalan Onur Canik Giresunspor´a gitti. Kuka´yı dün akşam Portekiz takıma kiralık olarak verdik. Bunun yanında Fatih Candan ile anlaştık ve biraz indirim yaparak takımda kalacak. Akşama kadar çözülmesini beklediğimiz Emre Özkan var ve eğer çözülmezse o da takımda kalacak. Şu an hiç çözemediğimiz bir tek kaleci Aykut kaldı. Diğer yandan kadro dışı bıraktığımız Bertul Kocabaş Griesunspor ile görüşüyor, anlaşırsa oraya gidecek. 70 günde çok zor sorunları çözdük. Takım bundan sonra kendi içinde uyum ve rekabet ortamı ile PTT 1. Lig´de istenilen başarıya ulaşacak. Süper Lig doğrultusunda iddialı bir takım olacağız” açıklamalarını yaptı.
Başkan Tankut ayrıca, milli maç arasında Gençlerbirliği takımı ile hazırlık maçı planladıklarını ve kulüple görüştüklerini de kaydetti.


Cuma 19.9 ° / 11.2 °
Cumartesi 23.4 ° / 4.6 °
Pazar 26.5 ° / 11.5 °