Son Haftalarda Stres Yaşamak istemiyoruz

Karabükspor'da Medikal Park Antalyaspormaçı hazırlıkları sürüyor, Karabükspor Yönetim Kurulu Üyesi Murat Malkoç Son haftalarda stres yaşamak istemiyoruz 5 Puan avantajımızı koumamız lazım

GÜNCEL 8.03.2012 22:56:11 0
Son Haftalarda Stres Yaşamak istemiyoruz
Kardemir D.Ç. Karabükspor Yönetim Kurulu Üyesi Murat Malkoç, son haftalarda stres yaşamak istemediklerini ve 10 ile 16. sıradaki takımlarla aralarındaki puan farkını korumak için Medical Park Antalyaspor karşısında galibiyetin şart olduğunu söyledi.
Kırmızı-mavili takım, pazar günü evinde konuk edeceği MP Antalyaspor maçının hazırlıklarını Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda sürdürdü. Isınma ve 5'e 2 top kapma mücadelesi yapan takım daha sonra çift kale idman yaptı.
Karabükspor yöneticisi Murat Malkoç, hafta sonu oynayacakları Antalya maçının kendileri açısında çok önemli olduğunu söyleyerek, 'Bursa maçını kaybettikten sonra aşağıdaki sıcaklığı daha çok hissetmeye başladık. Ancak 10 ve 16 sıradaki takımlarla aramızdaki 5 puan fark şu anda bizim için avantaj. Bu avantajı korumak için Antalyaspor'u yenip daha sonraki haftalarda stres yaşamak istemiyoruz. Pazar günü seyircimizin de desteği ile bu maçı almak istiyoruz' dedi.
Ligin ikinci yarısında çok başarılı olduklarını ve iç saha avantajını bu yönde çok iyi kullandıklarını belirten Malkoç, 'İç sahada başarımızı deplasmanda yapmamız lazım. Ligin bitimine 5 hafta var ve bunun 2 tanesi Gaziantep ve Mersin maçları deplasman. Bu deplasmanlardan da mutlaka puan alıp gelmemiz lazım. Çünkü iyi bir takımız. Şans faktörünü de yanımıza aldık. Antalya maçını alarak çıkışımızı yaparak ligi iyi bir yerde bitirmek istiyoruz' ifadesinde bulundu.

Cuma 18.3 ° / 3 °
Cumartesi 13.6 ° / 2.1 °
Pazar 16.2 ° / 1.7 °