SÖZÜNÜN ERİ VERGİLİ, ADAY OLMADI

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Milletvekili adayı olmayacağını ve 2019 yılına kadar görevinin başında olacağını açıkladı

SİYASET 10.02.2015 18:59:58 0
SÖZÜNÜN ERİ VERGİLİ, ADAY OLMADI

Makamında basın toplantısı düzenleyen Başkan Vergili, Karabük halkına aday olmayacağını daha önceden söylediğini, söz vermiş olduğu projeleri yerine getirerek 2019 yılına kadar görevinin başında olduğunu açıkladı.
Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, belediye başkanı olarak Karabük halkına vermiş olduğu sözleri yerine getirmek için çalışacaklarını ve milletvekilliği için istifa etmeyeceğini belirterek, “ 7 Haziran tarihinde yapılacak olan milletvekilliği seçimleri ile ilgili bürokratların, devlet memurlarının istifa etmesinin son günüydü. Benimde Karabük Belediye Başkanlığından istifa edip etmeyeceğim konusunda Karabük’te konuşmalar çıkıyordu. Ama biliyorsunuz ben 2014 mahalli idareler seçimlerinde Karabüklülere aday olmayacağım konusunda söz vermiştim.
Ama seçim esnasında herkese bunu anlatamamıştık. Belediye Başkanlığı adaylığım döneminde açıklamış olduğum projelerin arkasındayım. Söz vermiş olduğumuz projelerin tamamlanması için elimizden geleni yapacağız.Benim Milletvekilli aday adaylığı için istifam söz konusu değildi. Hayırlı ilen 2019 yılına kadar görevimizin başındayız. 2019 yılında yapacağımız siyaset ile ilgili gerekli açıklamaları yapacağız” dedi.


Çarşamba 24.5 ° / 4.7 °
Perşembe 25.8 ° / 7.6 °
Cuma 24.5 ° / 5.6 °