STEM /STEAM Uygulamaları Eğitici Eğitimi Sona Erdi

Safranbolu Anaokulu ve Batı Karadeniz Kalınma Ajansı işbirliği ile “Okul Öncesinde STEM/STEAM Uygulamaları Eğitimi” sona erdi

GÜNCEL 18.02.2019 15:27:49 0
STEM /STEAM Uygulamaları Eğitici Eğitimi Sona Erdi

 

 Safranbolu Anaokulunda, proje kapsamında 4 gün süren eğitime 56 Okul Öncesi Öğretmeni ve Anaokulları İdarecileri katıldı. Sertifika dağıtım töreninde konuşan;  Safranbolu Anaokulu Müdürü Mehmet Özgür Atasoy Projenin Eğitimine katılmak için yoğun bir ilgi vardı. Yenice´den Karabük merkezden katılım vardı. Bu eğitimin yanında büyük bir zümre oluşturduk. Uygulamalarımızı, etkinliklerimizi paylaştıklarını söyledi.

Törende konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, “Eğitim sistemimizi çağın  ihtiyaçları doğrultusunda geliştirmek ve bu sayede öğrencilerimiz; üreten, ekonomik ve sosyal gelişmelere katkı sağlayan, 21. yüzyıl becerilerine sahip, düşünen, sorgulayan, araştıran ve buluş yapabilen bireyler olarak yetiştirilecektir. 2023 Vizyonu hedefleri doğrultusunda ilerlememize büyük kazanımlar sağlamak amacıyla hazırlanan STEM /STEAM eğitiminin çok fayda sağlayacağına inanıyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum' dedi.

Eğitim sonunda katılımcılara sertifikaları verildi.


Çarşamba 18.9 ° / 5.6 °
Perşembe 13.9 ° / 3.5 °
Cuma 18.3 ° / 3 °