Taraftarlara Çağrı

Kardemir Karabükspor Başkanı Tarafından Çağrı Taraftarımıza yarın büyük iş düşüyor Kupada en iyi yere kadra gitmak istiyoruz.

GÜNCEL 24.03.2012 13:49:50 0
Taraftarlara Çağrı

Kardemir D.Ç Karabükspor Kulüp Başkanı Nevzat Şahin, yarın sahalarında oynayacakları Kayserispor maçı öncesi taraftara çağrıda bulunarak, tribünleri doldurmalarını istedi.
Kulüp Başkanı Şahin, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin bitimine 3 hafta kaldığını ve alınması gereken 9 puanı olduğunu söyledi. Ligde daha hiçbir şeyin bitmediğini ve bu nedenle yarın oynayacakları Kayserispor maçının kendileri için çok önemli bir maç olduğunu da belirterek, 'Kayseri maçı zor geçecek ve bunu da biliyoruz. Kayseri de çok iyi bir takım. İnşallah bizim için iyi olur ve bu maçı kazanırız diye düşünüyorum. Tabi ki burada seyircimize ve taraftarımıza büyük iş düşüyor. On ikinci adam
olarak her zaman olduğu gibi tribünleri doldurarak bizi yalnız bırakmasınlar. Yarın oynayacağımız maç gerçekten önemli. Son iki haftaya girilirken biraz daha rahatlamamız için çok önemsiyoruz. Takımımın bu son maçlarda taraftarına ve Karabük halkının desteğine ihtiyacı var. Mavi Ateş'e de buradan sesleniyorum, inşallah bu önemli maçta fair-play çerçevesinde takımlarını desteklerler takımımız ceza almadan bu ligi bitirir bizde son iki haftaya rahat gireriz diye düşünüyorum' dedi.

'KUPADA HEDEF EN İYİSİ'
Lig atmosferi ve yorucu bir maratondan sonra kupada da gidebildikleri yere kadar gitme hedefinde olduklarını da anlatan Şahin, 'Çeyrek finalde rakibimiz Boluspor oldu. Bolu maçı da zor bir maç. Onlarda Beşiktaş'ı elediler. Güçlü bir takım ve Bank Asya'da play-off mücadelesi veriyorlar. İyi bir maç olacağına inanıyorum. İnşallah bizde o maçta başarılı oluruz ve bir üst kademeye çıkarız. Öncelikli hedefimiz ligde kalmak olduğu gibi kupada da hedefimiz gidebildiğimiz yere kadar gitmek ve orda da başarılı
olup Karabük'ü en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Burada büyük maç ve küçük maç yok. Oynanan her maç herkes için zor maç ve o yüzden bütün takımlara başarılar diliyorum. Ama kendi takımımım başarılı olması için elimizden gelen bütün mücadeleyi vereceğiz. Takımımızda bunun bilincinde gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz' açıklamasında bulundu.


Cumartesi 13.6 ° / 2.1 °
Pazar 16.2 ° / 1.7 °
Pazartesi 18.4 ° / -1.1 °