Temizlik Çalışmaları Kentin Her Bölgesinde Devam Ediyor

Safranbolu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri kentin her bölgesinde çalışmalarını hızlandırdı.

GÜNCEL 23.10.2019 14:39:31 0
Temizlik Çalışmaları Kentin Her Bölgesinde Devam Ediyor

 

Yol yıkamadan, yabani ot ve durak temizliğine, konteynır yıkamaya kadar pek çok alanda çalışmalarını hızlandıran ve kentin her bölgesine yayan müdürlük ekipleri gece çalışmalarına da devam ediyor.

Konu ilke ilgili bir açıklama yapan Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, ekipler gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi.

Safranbolu´nun bir Dünya Miras Kenti olduğunu ve bu nedenle temizlik çalışmalarının önemine değinene Başkan Köse; “ İlçemiz dünya da pek çok ülke vatandaşı tarafından ziyaret edilmekte. Bu nedenle gerek yerli gerekse yabancı misafirlerin olduğu kadar Safranbolulu hemşerimizin de rahat edebilmeleri için çevre temizliği konusunda hassas davranıyoruz. Personelimiz tarafından çöp konteynırları sık sık boşaltılmakta ve takip edilmekte” dedi.

Başkan Köse şöyle devam etti; “Bu kapsamda program dâhilinde yıkama, çevre ve konteynır temizleme, çiçeklendirme ve yabani ot temizliği gibi çeşitli çalışmalara devam eden Müdürlüğe bağlı personel, Mahallelerinin yanı sıra diğer cadde ve sokaklarda da çalışmalarını sürdürüyor” diye konuştu.


Cuma 17.4 ° / 9.2 °
Cumartesi 26.2 ° / 5.5 °
Pazar 19 ° / 6.7 °