THK 87. Yıl Dönümünü Kutluyor

87. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla Türk Hava Kurumu Karabük Şube Başkanı Cihan Saraç, Yönetim Kurulu Üyeleri ve öğrenciler Vali İzzettin Küçük'ü ziyaret ettiler.

GÜNCEL 16.02.2012 14:05:15 0
THK 87. Yıl Dönümünü Kutluyor

Ziyaret dolayısıyla bir açıklama yapan Türk Hava Kurumu Karabük Şube Başkanı Cihan Saraç, çalışmalarla ilgili Vali İzzettin Küçük’e bilgiler verdi. Türk Hava Kurumunun 1955 yılından buyana Karabük’te hizmet verdiğini ve bugün Türkiye’de kuruluşunun 87. yıldönümünün kutlandığını belirterek “Bugün bizim için çok mutlu bir gün. Gençlerimizle birlikte 1955 yılından buyana Karabük’te kesintisiz hizmet veren Türk Hava Kurumumuzun, bugün kuruluşunun 87. yıldönümünü kutluyoruz. Bugüne kadar gençlerimize havacılığı sevdirmek adına bir çok eğitim ve programlar düzenledik. Karabük Şubemizin bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da okullarımızdaki eğitim çalışmaları devam edecektir.” dedi.

Türk Hava Kurumu’nun Türkiye’nin en köklü ve önemli kuruluşlarından biri olduğunu ifade eden Vali Küçük, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Öncelikle sizleri ve yönetim kurulu üyelerinizi çalışmalarınızdan dolayı kutluyorum. Karabük’te kurulduğu günden buyana kurumu yaptıkları çalışmalarla ayakta tutan sizler ve daha önce görev alan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Çalışmalarınızı özelliklede gençlerimize yönelik eğitim çalışmalarınızı takdirle izliyorum. Sivil havacılığı geliştirmek adına biliyorsunuz Safranbolu ilçemizde bir pistimiz var. Bu pisti daha uygun ve standartlara getirmek için çalışmalarımız devam ediyor. Sizlerin çalışmalarının her aşamasında yanınızda olacağım. İnşallah hep beraber başarılı sonuçlar almaya devam edeceğiz. Ben ziyaretiniz vesile ile bir kez daha kuruluş yıldönümünüzü kutluyorum, çalışmalarınızda başarılar diliyorum.” dedi...


Cuma 18.3 ° / 3 °
Cumartesi 13.6 ° / 2.1 °
Pazar 16.2 ° / 1.7 °