Tokatlı görevine başladı

Milliyetçi Hareket Partisi Safranbolu İlçe Başkanlığına atanan Celal Tokatlı ilk basın toplantısını dün MHP Safranbolu İlçe Teşkilatında yaptı Yönetim kurulu bir toplantı gerçekleştiren Başkan Tokatlı yeni yönetim olarak görev b?

GÜNCEL 24.07.2017 20:19:03 0
Tokatlı görevine başladı

 

Milliyetçi Hareket Partisi Safranbolu İlçe Başkanlığına atanan Celal Tokatlı ilk basın toplantısını dün MHP Safranbolu İlçe Teşkilatında yaptı Yönetim kurulu bir toplantı gerçekleştiren Başkan Tokatlı yeni yönetim olarak görev bölümü yaptıklarını açıkladı. 

            Basın toplantısına kendisini tanıtarak başlayan MHP Safranbolu İlçe Başkanı Celal Tokatlı  “Ben 1961 Ovacık  doğumluyum, evli ve 2 çocuk babasıyım. 1986 yılında Kamu sektöründe başladığım ve 33 yıl süren çalışma hayatımın sonunda Mart-2017 tarihinde Karabük Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğünden emekli oldum . Çalışma hayatım boyunca mensubu olmaktan büyük onur duyduğum, düsturu ‘Bizim İlkemiz, Önce Ülkemiz´ ve sevdası Türkiye olan, Türkiye Kamu-Sene bağlı Türk Büro-Sen de 1992 yılında üye olarak başlayan 1998-2017 yılları arasında Şube Yönetim Kurulu Üyeliği, Şube Başkanlığı ve Genel Merkez Yöneticiliği ile devam eden görevlerimden emekli olmam nedeniyle ayrıldım. 2015-2016 yıllarında Karabük Kent Konseyinde görev almaktan dolayı duyduğum mutluluğu ayrıca belirtmek isterim” dedi

            MHP Safranbolu İlçe Başkanı Celal Tokatlı basın toplantısında açıklamasını şöyle devam ettirdi “Türkiye Cumhuriyeti Devletinin bekası,  birlik ve bütünlüğü ile Yüce Türk Milletinin geleceğinde her zaman önemli rol oynayan Milliyetçi Hareket Partisinde olmaktan ve hizmet etmekten büyük bir onur ve gurur duymaktayım. Bizleri bu görevlere getirerek teveccühlerini gösteren başta Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli olmak üzere, Genel Başkan Yardımcılarımıza, Karabük ve Safranbolu teşkilatlarımıza siz değerli basın mensuplarına teşekkürlerimi ve şükranlarımı arz ediyorum. Rabbim görevimizi tam ve layıkıyla yapmayı nasip eder inşallah. Yıllardır içinde bulunduğum cemiyet hayatında,  kendime şiar edindiğim  ilkeli,  seviyeli ve sorumluğunun bilincinde olarak, her türlü görüş ve düşünceye karşı, saygılı ve hoşgörülü bir tutum izlemeye çalıştım. Şükürler olsun ki hiçbir kamu kurumu veya sivil toplum kuruluşu ile kavgam olmadı. Kanunların ve beşeri münasebetlerin sınırları içinde taşıdığım sorumluluğun bilincinde olarak, tüm çalışanların sesi ve kulağı olmak, onların hak ve hukukunu en iyi şekilde koruyup kollamak için mücadele ettim. Tüm arkadaşlarımın mutlu ve zor günlerinde yanında olmaya gayret gösterdim. Bugün de bizlere verilen onurlu ve kutsal yeni görevimize başlamış bulunduğumuzu huzurunuzda beyan ediyoruz. Atanmış olduğumuz görevlerimizde Partimize ve İlçemize yakışan bir şekilde durup dinlenmeden, aynı duygu düşünce, heyecan ve azmimizden hiç bir şey kaybetmeyerek çalışmak en büyük amacımız olacaktır. Çalışmalarımızın her aşamasında, başta kadirşinas halkımızla bütünleşerek, Devlet Erkanımızla karşılıklı saygı ve anlayış içinde, teşkilatımızın her kademesindeki dava arkadaşlarımızla omuz omuza çalışarak, Türkiye sevdamıza hizmet edeceğiz. Rabbim birliğimizi daim, gayretimizi muvaffak eylesin. Partimiz gün içerisinde açıktır tüm Safranbolu halkını ve tüm parti mensuplarımız gönüldaşlarımızı  bekliyoruz” dedi

            Celal Tokatlı Başkanlığında Milliyetçi Hareket Partisi Safranbolu İlçe Teşkilatı yönetim kurulu şu isimlerden oluştu; Başkan Yardımcıları Berke Atay, Hasan Basri Kavsa, İlçe Sekreteri Cihan Temam, Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Edip Ate, Kadın Kollarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Burcu Çetinkaya, Üyeler, Emre Barboros Tunç, Murathan Özkan, Aydın Sertkaya, Cemal Akarsu, Emrah Yılmaz, Ali Osman Ünal, İsa Coşkun,Murat Özodabaş, Balamir Toker, Sadık Portakal, Hasan Şahin, Mehmet Acar ve Muharrem Kaba.


Çarşamba 31.3 ° / 12.2 °
Perşembe 27.9 ° / 11.1 °
Cuma 17.4 ° / 9.2 °