Tokatlı ve Çevre Köyleri Tarımsal Kalkınma Kop. Genel Kurulu

Tokatlı ve Çevre Köyleri Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Olağan Genel Kurulu Pazar günü Zalifre Otel'de yapıldı.

GÜNCEL 30.04.2012 13:44:44 0
Tokatlı ve Çevre Köyleri Tarımsal Kalkınma Kop. Genel Kurulu

Mevcut Başkan Ali Çetinkaya’nın güven tazelediği genel kurula siyaset ve cemiyet hayatından çok sayıda kişi katıldı.Orman Genel Müdürlüğü Pazarlama Daire Başkanı Kenan Akyüz, Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, İl Genel Meclisi Başkanı Hüsnü Özcan, Ak Parti Safranbolu İlçe Başkanı Ahmet Güneş, Tokatlı ve Çevre Köyleri Tarımsal Kalkınma kooperatifi Başkanı Ali Çetinkaya ve 2. Başkan Şevki Alper, Karabük ve Safranbolu Orman İşletme Müdürlüğü yöneticileri, Sivil toplum örgütü temsilcileri, Muhtarlar ve kooperatif üyeleri katıldı.
Tokatlı ve Çevre Köyleri Tarımsal Kalkınma Kooperatifi 41. Olağan Genel Kurulunu Pazar günü saat 10.00’da başladı. Programa açılış ve yoklama ile başlandı. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından konuşmacılar kürsüde duygu ve düşüncelerini ifade ettiler. Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulunun faaliyet raporlarının okunmasının ardından 2011 yılı bilânço, gelir-gider hesapları okundu. Diğer gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından dilek ve temennilere geçildi.
Programda konuşma yapan Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, kendisinin de bir ormancı çocuğu olduğunu ve doğayı çok sevdiğini söyledi. Ormancılık faaliyetlerinde eğitimin önemine vurgu yapan Başkan Aksoy başarının da eğitimden geçtiğini ifade etti. Genel kurulun hayırlı olmasını temenni ettiğini ifade eden Başkan Aksoy, Kooperatif Başkanı Ali Çetinkaya’ya 2012 yılı kooperatifçilik yılı olduğundan ve gösterdiği özverili çalışmalarından dolayı tebrik ederek Karabük Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü plaketini vererek yeni yönetime ve ekibine çalışmalarında başarılar diledi.


Perşembe 13.9 ° / 3.5 °
Cuma 18.3 ° / 3 °
Cumartesi 13.6 ° / 2.1 °