TOKATLI´DAN, ŞENTÜRK AÇIKLAMASI

MHP Safranbolu İlçe Başkanı Celal Tokatlı, Safranbolu Belediyesi Meclis Üyesi Şükran Şentürk´ün cuma günü itibariyle ihracının onaylandığını açıkladı.

GÜNCEL 21.01.2018 14:39:44 0
TOKATLI´DAN, ŞENTÜRK AÇIKLAMASI

Milliyetçi Hareket Partisi Safranbolu İlçe Başkanı Celal Tokatlı, Safranbolu Belediye Meclis Üyesi Şükran Şentürk´ün daha önceden de cezalar aldığını Milliyetçi Hareket Partisi´nin genel siyasetine aykırı hareketi ve olumsuz davranışları nedeniyle ihraç kararı alındığını, İl Disiplin Kurulunca da cuma günün kararın onaylandığını belirten bir açıklama yaptı. 

Milliyetçi Hareket Partisi Safranbolu İlçe Başkanı Celal Tokatlı´nın yaptığı açıklamada, 'Safranbolu Belediye Meclis Üyemiz Şükran ŞENTÜRK hanfendi ile ilgili basına ve Kamuoyuna yansıyan haberlere istinaden Parti Yönetim Kurulu olarak bilgilendirme ihtiyacı duymaktayız.

             Adı geçen  Belediye Meclis Üyemiz 2014 yılından bu güne kadar Partimiz İlçe Yönetim Kurulu Karaları ile  Belediye Meclisi için  yapılan toplantı ve  istişarelere katılmadığı  alınan  kararlara uymadığı kendisi bu konular ile ilgili  defalarca uyarılmasına rağmen aksine harket etmiş olup, bu uyarılar sonucunda   kınama cezası verilmiştir.

            Kınama cezası ardından, Partimiz Genel Siyasetine aykırı hareketi, sürekli  arz eden olumsuz  fiil ve davranışları nedeni ile Partimizden kesin olarak ihracına karar verilip, İl Disiplin Kuruluna sevk edilmiştir.

            İl Disiplin Kurulunca 19/01/2018 tarih ve  1 sayılı kararı ile Partimizden ihracı onaylanmıştır.' dedi.

 


Perşembe 13.9 ° / 3.5 °
Cuma 18.3 ° / 3 °
Cumartesi 13.6 ° / 2.1 °