Trafik Kazası 1 Ölü

Karabük'te, meydana gelen trafik kazasında bir kişi öldü. Kazaya sebebiyet verenler araçtan çıkarak ormanlık alana kaçtı.

GÜNCEL 5.02.2012 14:51:53 0
Trafik Kazası 1 Ölü
Karabük'te, meydana gelen trafik kazasında bir kişi öldü. Kazaya sebebiyet verenler ters dönen araçtan çıkarak ormanlık alana kaçtı.
Karabük Eskipazar karayolu üzerinde yapımı devam eden yol aydınlatmaları için bekçilik yapan Güngör Göl (41), kanallar içindeki kabloların çalınmaması için kendisine ait 52 EA 350 plakalı otomobili ile devriye attığı sırada arakadan hızla gelen bir araç çarptı. Cildikısık tüneli girişinde meydana gelen kazada, aşırı alkollü olduğu sanılan İbrahim İ (39) idaresindeki 78 BP 222 plakalı minibüsün önünde seyreden 52 EA 350 plakalı otomobile çarpması sonucu otomobil yolun altında bulunan Soğanlı çayına
uçarken, minibüs devrilerek ağaçlara asılı kaldı. Araçtan çıkmayı başaran İbrahim İ ve yanında bulunan 2 kişi olaydan sonra ormanlık alana kaçtı.
Kazayı santralde bulunan diğer bekçinin duyması üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.
Araç içinde hayatını kaybeden Güngör Göl, itfaiye ekipleri tarafından çıkarılarak Karabük Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Jandarma olay sonrası kaçan sürücü ve yanındakileri yakalamak için yaptığı çalışma sonrası sürücü İbrahim İ ve Sinan Köroğlu (19) ve Recep Tavukçu (47)'yu gözaltına aldı.
Minibüs sürücüsü İbrahim İ'ın daha önce alkollü araç kullanmaktan dolayı ehliyetine iki kez el konulduğu öğrenildi.

Pazartesi 20.1 ° / 10.6 °
Salı 19.6 ° / 5.8 °
Çarşamba 18.9 ° / 5.6 °