“TÜM HEMŞEHRİLERİMİ KARABÜK GÜNLERİNE DAVET EDİYORUM”

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, “Tüm hemşehrilerimi pazar gününe kadar sürecek olan Karabük Günlerine davet ediyorum” dedi

GÜNCEL 20.05.2016 18:24:37 0
“TÜM HEMŞEHRİLERİMİ KARABÜK GÜNLERİNE DAVET EDİYORUM”

 

 

Karabük Tanıtım Günleri çerçevesinde Ankara Atatürk Kültür Merkezi´nde gerçekleştirilen etkinlikte Karabük Belediyesi´de yerini aldı.
Tüm standları sırayla dolaşan Belediye Başkanı Rafet Vergili´ye Ankara´lı hemşehrilerimizden yoğun bir ilgi vardı. Ankara´da yaşayan Karabük´lü hemşehrilerimiz Karabük Belediyesi´nin gerçekleştirdiği projeleri ve Belediye Başkanı Rafet Vergili´nin gerçekleştirdiği projeleri yakından ve ilgiyle takip ettiklerini dile getirdiler.
Belediye Başkanı Rafet Vergili yaptığı açıklamada: 'Karabük´ümüzü ve Karabük Belediyesince gerçekleştirdiğimiz çalışmaları en iyi şekilde Ankara Atatürk Kültür Merkezi´nde Pazar gününe kadar tanıtıyoruz. Tüm hemşehrilerimi Karabük Günlerine davet ediyorum. Standımızı ziyaretlerinden dolayı TBMM Başkanı Sayın İsmail Kahraman´a, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Sayın Mehmet Ali Şahin´e, MHP İzmir Milletvekili ve Grup Başkanvekili Dr. Oktay Vural´a, Osmaniye Milletvekili Sayın Mücahit Durmuşoğlu´na, Karabük Eski Milletvekili Osman Kahveci Bey´e, Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Hikmet Feridun Tankut, Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz başta olmak üzere tüm dost ve hemşehrilerimize teşekkür ederim' dedi.


Pazar 19 ° / 6.7 °
Pazartesi 20.1 ° / 10.6 °
Salı 19.6 ° / 5.8 °