Tüm kadınlar ücretsiz yararlanabilir

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse hayata geçirdiği Kadın Danışma Merkezi’nden tüm kadınların ücretsiz olarak yararlanabileceğini söyledi.

SAFRANBOLU 2.09.2022 14:12:00 0
Tüm kadınlar ücretsiz yararlanabilir

 

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse'nin 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nde açılışını yaptığı Kadın Danışma Merkezi, çalışmalarını sürdürüyor.

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, kadınların hayattaki sorumluluklarının oldukça ağır olması nedeniyle onlara manevi destek sağlamak istediğini ifade ederek bu amaçla hizmete sundukları Kadın Danışma Merkezi'nden, ilçede yaşayan tüm kadınların ücretsiz yararlanabileceğini belirtti.

Safranbolu Belediyesi’ne bağlı olan Kadın Danışma Merkezi’nde Psikolog Sevde Bozkurt devamlı hizmet verirken Diyetisyen Büşra Nur Onkardeşler 15 günde bir danışmanlık yapıyor. Yaz bitiminde ise Perihan Balun spor alanındaki çalışmalarına başlayacağı öğrenildi.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada ise, Kadın Danışma Merkezi’nden faydalanacak vatandaşların 0370 725 4115 numaralı hattan randevu almaları istendi.

 


Pazar 19 ° / 6.7 °
Pazartesi 20.1 ° / 10.6 °
Salı 19.6 ° / 5.8 °