TÜMEN, KARDEMİR VE ÇELİK-İŞ ARASINDA TOPLU SÖZLEŞMEYİ DEĞERLENDİRDİ

Karabük Esnaf ve Sanatkalar Odaları Birlik Başkanı Nurettin Tümen, KARDEMİR ve Çelik-İş arasındaki toplu sözleşme görüşmelerini değerlendirdi.

GÜNCEL 10.03.2013 13:54:01 0
TÜMEN, KARDEMİR VE ÇELİK-İŞ ARASINDA TOPLU SÖZLEŞMEYİ DEĞERLENDİRDİ
Birlik Başkanı Nurettin Tümen, KARDEMİR çalışanlarının bir çok fedakarlıklar yaparak üretimini artırdıklarını ve uzun süredir bekledikleri Tolu İş Sözleşmesi (TİS) görüşmelerinden hak ettikleri ücreti alma arzusunda olduklarını söyledi.
Karabük’ün olmazsa olmazlarımızdan biri olan KARDEMİR A.Ş’de Çelik - İş Sendikası ile aralarında devam TİS görüşmelerini yakından takip ettiklerini de belirten Tümen, “Çelik- İş Sendikasına üye olan işçilerin 5 kuruş daha fazla almaları kente olduğu gibi esnafa olumlu bir etki ve katma değer sağlayacaktır. Hak etmiş oldukları maaşları almalarını gönlümüz arzu ediyor. Bir tarafta KARDEMİR A.Ş’nin yöneticileri diğer tarafta da işçiler. İki tarafta bizi yakından ilgilendirdiği için uzun süredir sözleşme yapamayan işçilerimizin bundan sonra işveren tarafından biraz olumlu yaklaşımı ile daha iyi ücret almaları daha iyi refah içinde ücrete kavuşmaları Esnaf Sanatkarlarımızı olduğu gibi Karabük’ü de yakından ilgilendiriyor. Bizler esnaf ve sanatkarlar olarak dün olduğu gibi bu günde işçi kardeşlerimizin yanındayız,onların artı yönde alacakları ücretler tüm Karabük'ümüze yansıyacaktır. İnşallah bu süreçte Çelik -İş Sendikası yöneticileri işçilerin hak ettiği ücreti alır” dedi.

Pazartesi 20.1 ° / 10.6 °
Salı 19.6 ° / 5.8 °
Çarşamba 18.9 ° / 5.6 °