TÜRK OCAKLARI OCAK SOHBETLERİNE VE KONFERANSLARA DEVAM EDİYOR

Türk Ocakları Karabük Şubesi her hafta ayrı bir konuk ile Ocak Sohbetlerini sürdürürken bu hafta ‘Yeni Dünya Düzeni Küresel Sermaye ve Türkiye´ adlı konferansı üniversitede gerçekleştirecek.

GÜNCEL 19.10.2016 20:15:41 0
TÜRK OCAKLARI OCAK SOHBETLERİNE VE KONFERANSLARA DEVAM EDİYOR

 

Türk Ocakları Karabük Şubesi her hafta farklı konuk ve konularla Ocak Sohbetlerine devam ederken yeni dönemde farklı konularda konferansların düzenleneceği bilgisi alınırken 21Ekim Cuma günü saat 14.00´te Karabük Üniversitesi Fethi Toker Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Konferans Salonu´nda, İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Ramazan Kağan´ın “Yeni Dünya Düzeni Küresel Sermaye ve Türkiye” Konulu konferans düzenlenecek ve ayrıca saat 20.00´de Sivil Toplum Kuruluşları Merkezinde Türk Ocakları Karabük Şubesi´ne ait salonda Doç Dr. Nurgün Koç´un konuk olacağı “Lozan Barış Anlaşması´na Giden Süreç ve Önemi” konulu ocak sohbeti düzenlenecek.

Türk Ocakları Karabük Şubesi, “Yeni Dünya Düzeni Küresel Sermaye ve Türkiye” konulu konferansa ve  “Lozan Barış Anlaşması´na Giden Süreç ve Önemi” konulu ocak sohbetine tüm öğrencileri ve Karabük´ü davet etti.


Perşembe 23.8 ° / 6.7 °
Cuma 19.9 ° / 11.2 °
Cumartesi 23.4 ° / 4.6 °