Türk Ocakları Genel Merkezi Bölge İstişare Toplantısı Karabük’te gerçekleşecek

Türk Ocakları Genel Merkezi Bölge İstişare Toplantısı 29 Ekim 2022 tarihinde Türk Ocakları Karabük Şubesi ev sahipliğinde Karabük’te gerçekleştirilecek.

GÜNCEL 28.10.2022 13:16:00 0
Türk Ocakları Genel Merkezi Bölge İstişare Toplantısı Karabük’te gerçekleşecek

Karabük’te düzenlediği bir dizi programla adından her daim söz ettiren Türk Ocakları Karabük Şubesi büyük bir programa daha imza atarak Türk Ocakları Genel Merkezi Bölge İstişare Toplantısı’nın Karabük’te gerçekleştirilmesini sağladı.

Gerçekleştirilecek olan Türk Ocakları  Bölge İstişare Toplantısı ile ilgili açıklamalarda bulunan Türk Ocakları Karabük Şubesi Başkanı Prof. Dr. Taşkın Deniz, “2017 yılında olduğu üzere 2022 yılında da Genel Merkezimizin bölge istişare toplantısına şehrimizde ev sahipliği yapmaktan mutluluk ve onur duyuyoruz. Türk Ocakları Genel Başkanı Prof. Dr. Mehmet Öz, Genel Merkez yöneticileri ile 20’ye yakın ilin şube başkan ve başkan yardımcılarını konuk edeceğimiz bölge istişare toplantısı 29 Ekim 2022 tarihinde Karabük Öğretmenevinde gerçekleşecektir. Cumhuriyetimizin ilanının 99. Yıl dönümüne denk gelmesi bizleri ayrıca gururlandırmaktadır. Toplantının sabahki oturumunda Genel Başkanımız Prof. Dr. Mehmet Öz ve genel merkez yöneticilerimizin, öğleden sonraki oturumunda ise şubelerin sunumları gerçekleşecektir.” dedi.

Türk Ocakları Karabük Şubesi’nin Karabük’e yeni bir bakış açısı ve ivme kazandırdığını ifade eden Türk Ocakları Karabük Şubesi Başkanı Deniz, “2008 yılında faaliyetlerine başlayan ocağımız, kısa sayılabilecek sürede Karabük ve Safranbolu’da düzenlediği ocak sohbetleri, konferanslar ve sosyo-kültürel etkinlikler ile ilimize yeni bir bakış açısı ve ivme kazandırmıştır. Türk Ocakları Karabük Şubesi olarak, görevde kalacağımız süre içerisinde, gündelik siyaset ve partiler üstü duruşumuzu devam ettireceğiz.” dedi.

"Türk Ocakları Karabük Şubesi her zaman aziz milletimizin ve devletimizin hizmetindedir”

Türk Ocakları Karabük Şubesi Başkanı Prof. Dr. Taşkın Deniz, “Necip Türk milletini oluşturan milli ve manevi değerleri yüreğinde taşıyan ve bu mensubiyet duygusunu benimseyen kültürel milliyetçilik, bizim temel ülkümüzdür. Bu kavramı, gençliğe esas mecrasında anlatmak, Türk Ocakları çatısı altında milli birlik ve beraberlik duygusuyla hareket ederek ülkemiz üzerinde oynanan oyunlara karşı milletimizi uyanık tutmak; vatan ve millet sevgisi imandandır düşüncesine sahip Türk Ocaklılar olarak bizim esas şiarımız olacaktır. Bu amaçlar doğrultusunda inşallah gerek üniversitemiz gerekse de şehrimizdeki konferanslarımızı sürdüreceğiz. Türk Ocakları Karabük Şubesi her zaman aziz milletimizin ve devletimizin hizmetindedir. Herkes bilmeli ki, Türk Ocakları Karabük Şubesi tüzüğü kapsamı dışında herhangi bir davranışta bulunmaz, hiç kimsenin keyfince hareket etmez. Şükürler olsun ki hiçbir zaman ne haddimizi aştık ne de mağrur olduk. Karabük’ümüzde gerçekleştirilecek toplantının milletimize, devletimize ve ocağımıza hayırlı olmasını diler, toplantının gerçekleşmesinde maddi ve manevi desteğini esirgemeyen ocak yönetimimize, gençlik kollarımıza ve tüm gönül dostlarımıza teşekkür ederim.” dedi. (SOD)


Cumartesi 26.2 ° / 5.5 °
Pazar 19 ° / 6.7 °
Pazartesi 20.1 ° / 10.6 °