TÜRK OCAKLARI MİLLİYETÇİ GENÇLER YETİŞTİRMEYE DEVAM EDİYOR

Yaptığı konferanslar ve ocak başı sohbetler ile gençleri bilgilendiren Türk Ocakları milliyetçi gençler yetiştirmeye devam ediyor

GÜNCEL 4.03.2015 19:04:45 0
TÜRK OCAKLARI MİLLİYETÇİ GENÇLER YETİŞTİRMEYE DEVAM EDİYOR

Gerçekleştirdiği konferanslar, ocak başı sohbetler ve sosyo-kültürel etkinlikler ile Karabük`ün en aktif sivil toplum örgütü olan Türk Ocakları Karabük Şubesi, Karabük`lülerin, üyelerinin ve öğrencilerin desteği ile 2015 yılı bahar dönemi faaliyetlerine başladığını bildirdi.
Her ayın ilk haftası cumartesi günü saat 14:00 `te konferans gerçekleştiren Türk Ocakları Karabük Şubesi,
her hafta cuma akşamı saat 20.00 `de ocak başı sohbetleri gerçekleştiriyor.
21 Şubat 2015 tarihinde yapılan genel kurul sonucunda tekrar başkanlığa seçilen Yrd. Doç. Dr. Taşkın Deniz ve yeni yönetim kurulu üyeleri, faaliyet programlarına hızlı bir şekilde başladılar. Haziran ayına kadar yapılacak olan konferanslar ve ocak başı sohbetlerin hazırlanmış durumda olduğu öğrenildi.
İlki geçen yıl gerçekleştirilen “Safranbolu Türk Düşünce Çalıştayı” çalışmaları sürdürüldüğü alınan bilgiler arasında. Çalıştay kapsamında çok değerli fikir insanları Karabük`e getirilerek 3 günlük bir çalışma programı yapılacağı ve Karabük halkına açık 2 adet konferans düzenleneceği bildirildi.
Dün gençlik kolları toplantısı düzenlenmiş ve toplantı sonrasında gençlik kollarına katılan yeni öğrenciler ile birlikte gençlik kolları yönetim kurulu oluşturulma işlemi gerçekleştirildiğini belirten Türk Ocakları Karabük Şubesi Başkanı Taşkın Deniz,
“Tüm öğrenci arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.” diyerek sözlerini şöyle sürdürdü, “Dünyalık mevki ve makam peşinde koşan, hiçbir konuda dik bir duruş sergileyemeyen ve her değerimizi siyasete alet etmeye uğraşanların egemen olmaya çalıştığı böylesine bir dönemde, gençlerimizin akademik düzeyde milli ve manevi değerlerinin geliştirilmesi için çalışan ve böylece milliyetçi aydınların yetişmesini hedefleyen Türk Ocakları Karabük Şubesi olarak tüm faaliyetlerimize hemşerilerimizi ve öğrencilerimizi davet eder, destekleriniz için teşekkür eder, sizleri aramızda görmekten onur ve mutluluk duyarız.”


Çarşamba 18.9 ° / 5.6 °
Perşembe 13.9 ° / 3.5 °
Cuma 18.3 ° / 3 °