Türk Ocakları’nın bu sezon ki ilk konferansı ‘Kızılelma Neresidir?’

Her dönem çeşitli konferans ocak sohbetleri ve seminer konularıyla bir dizi program düzenleyen Türk Ocakları Karabük Şubesi bu sezonun ilk konferansında Prof.Dr.Tufan Gündüz’ün konuk olduğu ‘Kızılema Neresidir?’ konusunu işleyecek

16.11.2022 15:05:00 0
Türk Ocakları’nın bu sezon ki ilk konferansı ‘Kızılelma Neresidir?’

 

            Ulusal ve uluslararası düzeyde Türk Dünyası’na yönelik güncel konularda gerçekleştirdiği konferanslar ile çok sayıda bilim insanının Karabük’e gelmesine öncülük eden Türk Ocakları Karabük Şubesi, 2022 yılı güz dönemi konferanslarına başladı.

17 Kasım tarihinde KBÜ 15 Temmuz Konferans Salonu’nda düzenlenecek olan ‘Kızılema Neresidir?’ konferansı ile ilgili açıklamada bulunan Türk Ocakları Karabük Şubesi Başkanı Prof. Dr. Taşkın Deniz, Hacettepe Üniversitesi Türkiyat Araştırmaları Enstitüsü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tufan Gündüz’ün konuk olarak katılacağı “Kızılelma Neresidir?” adlı konferansa tüm Karabüklüleri davet etti.

Konferansın 17 Kasım 2022 tarihinde saat 15:00/17:00 arasında Karabük Üniversitesi 15 Temmuz Konferans Salonu’nda gerçekleşeceğini ifade eden  Türk Ocakları Karabük Şubesi Başkanı Prof. Dr. Taşkın Deniz, her dönem olduğu gibi bu dönem de konferanslara, ocak sohbetlerine hızla devam edeceklerini söyledi.


Cumartesi 26.2 ° / 5.5 °
Pazar 19 ° / 6.7 °
Pazartesi 20.1 ° / 10.6 °