Türköz´den Ovacuma´da bir dizi inceleme

Safranbolu Kaymakamı Mehmet Türköz, köy ziyaretleri programı kapsamında Ovacuma´da bir dizi inceleme ve ziyaretler gerçekleştirdi.

GÜNCEL 14.10.2021 11:50:59 0
Türköz´den Ovacuma´da bir dizi inceleme

 

Safranbolu Kaymakamı Mehmet Türköz, köy ziyaretleri programı kapsamında Ovacuma Akkışla ve Tintin Köylerinde, Safranbolu Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından ihalesi yapılan içme suyu deposu inşaatında incelemelerde bulundu.
Ziyaretlte Kaymakam Türköz´e İlçe Emniyet Müdürü Bülent Yeşilyurt, İlçe Jandarma Komutanı Emrah Aydın, İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Ünal, İlçe Tarım Müdürü Mehmet Emre, İlçe Özel İdare Müdürü Talha Durum, Köylere Hizmet Götürme Birlik Müdürü Gökhan Kara eşlik etti.
Kaymakam Türköz, ziyarette köy muhtarı ve yüklenici firma sorumlusundan çalışmalar ve inşaat süreci ile ilgili bilgiler alırken, içme suyu deposunun en kısa sürede tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine açmak istiyoruz dedi.

/resimler/2021-10/14/1154549205875.jpg
Safranbolu Kaymakamı Mehmet Türköz Ovacuma ziyareti programı kapsamında, Safranbolu sınırları içerisinde bulunan, Karabük İl Özel İdaresi´ne ait olan taş ocağında incelemelerde bulundu.
Sorumlu personelden bilgiler alan Kaymakam Türköz, işçilerle sohbet ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Geçtiğimiz ay yaşanan sel felaketi dolayısıyla Cabbar Köyü´nde hasar alarak ulaşıma kapanan köprüde çalışmalar tamamlanarak ulaşıma açıldı.

Köy ziyaretleri programı kapsamında Cabbar Köprüsünde incelemelerde bulunan Safranbolu Kaymakamı Mehmet Türköz,
Yoğun yağış dolayısıyla afetten zarar gören Ovacuma´da tespit ettiğimiz hasar tespit çalışmaları sonucunda Devletimizin tüm imkanlarıyla vatandaşlarımızın ivedi bir şekilde yanında olarak yaraları sardık. Cabbar köprüsünde yapılan çalışmalar neticesinde de çok kısa sürede köy halkı ulaşımına yeniden kazandırdık. Allah bir daha böyle afetler yaşatmasın. Köyümüze hayırlı olmasını diliyorum' dedi.

/resimler/2021-10/14/1155324378953.jpg


Çarşamba 31.3 ° / 12.2 °
Perşembe 27.9 ° / 11.1 °
Cuma 17.4 ° / 9.2 °