TYP Personeline Veda Programı Düzenlendi

Karabük Milli Eğitim Müdürlüğü ile Türkiye İş Kurumu Karabük İl Müdürlüğü arasında imzalanan Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında Karabük Halk Eğitimi Merkezi ve ASO´da görevlendirilen personele, görev sürelerinin bitimi sebe

GÜNCEL 29.06.2019 13:17:13 0
TYP Personeline Veda Programı Düzenlendi

 

Programa İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, Milli Eğitim Müdürlüğü Yöneticileri, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Dursun Yeşiloğlu ile Milli Eğitim Müdürlüğünde ve Merkez Halk Eğitimi Merkezi ve ASO´da görevli 11 personel katıldı.

Veda programında konuşan İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, '2018-2019 eğitim öğretim yılında görevlendirildiğiniz İl Müdürlüğü Hizmet Binamızdaki özverili ve gayretli çalışmalarınız için teşekkür eder, bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar dilerim.' dedi.

Vargeloğlunun konuşmalarının ardından Müdürlük yöneticileri ayrı ayrı söz alarak görevinden ayrılan personel ile ilgili duygu ve düşüncelerini ifade etti. Görevinden ayrılan personelden söz alanların Millî Eğitim yöneticilerinden ve kurumdan memnuniyetlerini dile getirmelerini ardından Miili Eğitim Müdürlüğü yöneticileri tarafından personele Teşekkür Belgeleri verildi. 

 


Cumartesi 13.6 ° / 2.1 °
Pazar 16.2 ° / 1.7 °
Pazartesi 18.4 ° / -1.1 °