Ünal Basınla Bir Araya Geldi

AK Pati Safranbolu Belediye Başkan Aday Adayı Abdullah Ünal Safranbolu Gerdan restoranında düzenlenen toplantıda basınla bir araya geldi.

GÜNCEL 17.11.2018 16:28:31 0
Ünal  Basınla Bir Araya Geldi

 

Yapılan toplantının amacının basınla tanışmak olduğunu dile getiren AK Parti Safranbolu Belediye Başkan Aday Adayı Abdullah Ünal, “Burada düzenlemiş olduğumuz toplantımızda 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Safranbolu Belediye Başkan Adaylığına Aday Adayı olmamdır. Ben Safranbolu Agaçköse köyü doğumluyum. Doğma büyüme Safranboluluyum. Aday olmamdaki gaye Partimizden Safranbolu´muza  daha kaliteli, değerli ve kalıcı eseler sunmak bu eserleri sunarken de gerek teşkilatlarımla gerek Sivil Toplum Örgütlerimizle gerekse halkımızla Parti içerisinde görev yapan arkadaşlarımızla birlikte paylaşıp sorunlarımıza çare arayıp bulmaktır ve bu sorunları çözmektir.

Partimizde bu güne kadar şehrimizde hizmet etmiş olan bir sürü Belediye Başkanlarımız, Milletvekillerimiz görev yaptılar. Bizlere böyle bir eseri Safranbolu´muzda ki gerek tarihi çarsılarımızda gerekse yeni yerleşim birimlerimiz Emek Mahallesi, Ata evleri, Harmanlar mevki, Göztepe mevki buralarda bir sürü yerleşim merkezleri açıldı. Dolayısıyla Safranbolu´muz her gecen gün büyüyor. Büyüdükçe de elbette ki ufak tefek bazı sorunlar çıkıyor. Bu sorunları beraber arayıp, bulup çözmemiz gerekiyor. Bunun içinde hiç tereddüt etmeden aday adaylığına bende diğer arkadaşlar gibi var gücümle müracaat ettim. Kendim emekli banka müdürüyüm. Ayni zamanda 13 yıldan beride aktif olarak Partinin çatısı altında Sayın Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan´ın savunmuş olduğu davasına sahip çıkmak ve bu davasına sahip çıkarken de halkımıza hizmet sunmak için su anda göreve talip olmuş birisiyim. Bu görevimizi yaparken de her türlü konumdan halkımla paylaşacağımı ifade ettim. Safranbolu sadece Safranboluluların yaşadığı bir şehir değil. Dışarıdan yıl içerisinde bir milyona yakin yerli yabancı bir sürü turist gelmekte. Bu şehri yakinen tanıma ve güzel göstermek görev yapacak olan bütün arkadaşlarımızın hepimizin görevi olduğunu sayıyorum. Safranbolu tarihi bir kent olma hasebiyle korunmaya muhtaç ve bugüne kadar görev yapan devlet büyüklerimiz veya Belediye Başkanlarımız bu konuda gerekli hizmetleri göstermişler. Bende bu gayret ve çabamı daha iyi şartlarda hizmet sunarak görev yapacağımı düşünüyorum. Bu hizmetlerimi yapmak içinde ilerleyen dönemlerde kendime göre bir sürü tecrübelerim birikimlerim ve projelerim var. Bu projelerimi zaman içinde sizlerle paylaşacağım açıklayacağım. Allah nasip ederde adaylığımız kesinleşirse o zaman sizlerle daha çok bir araya gelme imkânı sağlayacağız. Konuşmalarımız ebetteki sadece su anda görsel olarak değil elbette ki bazı şeylerde söz olarak ifadeyle geçiyor ama bunları aday olduğumda görselleştirdiğimizde sizlerde memnun kalacaksınız gerçekten güzel hizmetler görüldüğünü tatminle karşılayacaksınız. Ben buna güveniyorum ve güvendiğim içinde kendime partimde hiç tereddüt etmeden seçimi kazanacağımızı tahmin ediyorum. Aday adayı oldum. Seçimde aday olmam halinde kazanmamda hiç tereddüdüm yok. Bu konuyla ilgilide size bu görüşlerimi ifade ediyorum. Ben 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerin Ülkemize, İlçemize hayırlı olmasını, uğurlu olmasını temenni ediyorum. aynı zamanda seçimde birlikte aday adayı olduğumuz arkadaşlarıma da başarılar diliyorum.  Hepsinin de Allah gönlümüze göre doğru olanı Genel merkezimiz tarafından verilecek görevde hangimiz olursa olsun birbirimizin yanında yer alacağımızdan hiç tereddüdünüz olmasın. Bunu da seçim çalışmalarını yaparken zaten göreceksiniz.” dedi.


Cuma 17.4 ° / 9.2 °
Cumartesi 26.2 ° / 5.5 °
Pazar 19 ° / 6.7 °