Ürkmezer, 'Ailelerin Mutluluğuna Ortak Oluyoruz'

Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer´in talimatları ile başlayan ve uzun süredir devam eden yeni doğan bebek ziyaretleri ara vermeden devam ediyor.

GÜNCEL 11.01.2019 16:04:04 0
Ürkmezer,

 

Hoş Geldin Bebek adlı proje kapsamında yeni çocuğu olan aileler ziyaret edilirken, aileye ve bebeğe çeşitli hediyeler veriliyor.

Safranbolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personeli tarafından yürütülen ziyaretlerin bu günkü programına çocuklara olan aşırı sevgisi ile tanınan Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer ve Eşi Miray Ürkmezer´de katıldı. Ziyaretler esnasında ailelerle sohbet ederek tavsiyeler veren Fatih ve Miray Ürkmezer çifti, bebeklerle de uzun süre ilgilendiler.

Ziyaretlerin ardından bir açıklama yapan Ürkmezer; “ Ailelere yeni bireylerin katılması her zaman mutluluk ve heyecan kaynağıdır. ´´Hoş Geldin Bebek´´ projemizle ailelerin sevinçlerine ortak olmaya, onları bu en mutlu günlerinde yalnız bırakmamaya gayret gösteriyoruz. Bu kapsamda (0 – 6) aylık bebeklerimizi fırsat buldukça eşim ile birlikte ziyaret etmeye çalışıyoruz” dedi.

Geleceğimizin teminatı olan evlatlarımız için her türlü fedakârlığı yapmaya hazır olduklarını ifade eden Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer; “ Devletimizin bizlere verdiği imkanalar doğrultusunda onlara her zaman en iyi koşulları sağlamaya gayret göstereceğiz.

İnşallah onlarda ileride güzel ülkemize birbirinden başarılı bireyler olarak hizmet verecekler.  Bu vesile ile yeni doğan bebeklerimize aile saadeti içerisinde sağlıklı, huzurlu başarı dolu bir ömür diliyor, ailelerine, vatanımıza, milletimize hayırlı evlatlar olmasını temenni ediyorum' diye konuştu.

 


Cuma 22.1 ° / 5.6 °
Cumartesi 24.6 ° / 2.1 °
Pazar 21.1 ° / 0.2 °