Ürkmezer ‘den Şehit Ailelerine Anneler Günü Ziyareti

Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer ve eşi Miray Ürkmezer Şehit ailelerini, evlerinde ziyaret ederek ‘´Anneler Gününü´´ kutladı.

GÜNCEL 15.05.2018 13:24:50 0
Ürkmezer ‘den  Şehit Ailelerine Anneler Günü Ziyareti

 

Vatan uğruna canlarını feda etmiş, Türkiye Cumhuriyetine emanet olan, Şehit ailelerini sık sık evlerinde ziyaret ederek her fırsatta devletin ve şahsının her konuda yanlarında olduğunu belirten Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer, konuşmasında şu sözlere yer verdi´´ Şehit ve gazi aileleri bizim baş tacımızdır. Memleket için kendi canlarını ortaya koymuş, şehitlik mertebesine yükselmiş kardeşlerimizin aileleri bizi emanettir. Böyle özel günlerde Annelerimizin ve Babalarımızın yitirdikleri evlatlarının yerini dolduramasak da bir nebze acılarına merhem olmayı umuyoruz´´şeklinde konuştu.

Ürkmezer sözlerine ‘´Bizler görevimizin başında öncelikle devletimizin sıcak elini her yere ulaştırarak, devlet ve millet arasındaki sıcak bağları güçlendirmeyi amaçlıyoruz; vatanımızın ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve vermiş şehitlerimizin, geride bıraktıkları aileleri bu bütünlüğün en önemli parçasıdır. Bu duygularla başta şehit ve gazi anneleri olmak üzere güzel ülkemizin vefakar annelerinin anneler gününü en içten duygularımla kutluyorum. Şehitlerimizin de ruhları şad, mekanları cennet olsun´´şeklinde devam etti.

 

Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer  ve eşi Miray Ürkmezer ‘i ellerinde çiçeklerle  gören şehit aileleri duygusal anlar yaşadı.


Cumartesi 26.2 ° / 5.5 °
Pazar 19 ° / 6.7 °
Pazartesi 20.1 ° / 10.6 °