‘Ürkmezer, En Başarılı Kayyım´ Seçildi

Kent & Başkan Dergisi´nin düzenlediği ve tüm Türkiye´yi kapsayan online anketi ile Türkiye´deki en başarılı yerel yöneticiler seçildi.

GÜNCEL 16.01.2019 14:39:29 0
‘Ürkmezer, En Başarılı Kayyım´ Seçildi

 

Bu kapsamda dergi tarafından yapılan oylamada, Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer en başarılı Kayyım seçildi. Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen ödül törenine yoğun iş temposundan dolayı katılamayan Ürkmezer´i Kent ve Başkan Dergisi Yayın Danışmanı Rifat Kural ile Kent ve Başkan Dergisi Editörü Feride Altunbaş makamında ziyaret etti. Ürkmezer´e ödülünü takdim eden  Rifat Kural; “ Kentleri için özveriyle ve içtenlikle çalışan, hayal eden, iyiyi uygulayan, gönüllere dokunan, takip ve takdir eden insanların oyları aracılığıyla destek gören, Türk Belediyeciliği için, belediyelerimizin gelişmesi, güçlenmesi için var güçleriyle çalışan Başkanlarımıza  Dergimiz adına naçizane olarak her yıl ödül takdim ediyoruz.

Bu kapsamda Hem Kaymakamlık hem de Belediye Başkanlığı gibi iki meşakkatli görevi başarı ile yürüten Dr. Fatih Ürkmezer beyefendi de en başarılı Kayyım olarak seçilmiştir. Ben bu vesile ile bizleri kabul eden ve görev bölgesi UNESCO Miras Kenti Safranbolu´da gerçekleştirdiği hepsi birbirinden kıymetli hizmetlerden ve ülkemizin tanıtımına verdiği katkılardan dolayı teşekkür ve tebrik ediyorum” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer ise; “ Öncelikle Kent ve Başkan Dergisi´ne nazik davranışlarından dolayı teşekkür ediyorum. Göreve ilk başladığım gün ifade ettiğim gibi, ülkemizin nadide kentlerinden birisi olan Safranbolu´da görev yapmaktan büyük bir onur ve mutluluk duyuyorum.

Bu kent geçmişten bu yana içerisinde yaşayanların bilinç korumacılık anlayışı ile bu günlere kadar bozulmadan gelmeyi başarabilmiş. Bize düşen ise bu önemli emaneti gelecek nesillere aldığımız gibi güzel ve daha iyi şekilde bırakmak”  dedi.

Bir buçuk yılı aşkın bir süredir Safranbolu´da görev yaptığını hatırlatan Ürkmezer; “ Devletimizin layık gördüğü bu önemli görevde bize düşen bu görevi en iyi şekilde ifa etmek. Biz şehrin yararına olacak ve ileriye götürecek bu hizmeti verirken önce gönülleri girmeyi ve her projede vatandaşlarımız ile istişare ederek Safranbolu ve Safranbolulunun yararına olmasını planladık ve bunu çok kısa bir sürede başardık. Bu sayede Devletimizin de destekleri ile birbirinden önemli proje ve çalışmaya imza attık.

İnşallah kalan süreçte de aynı şevkle tüm mesai arkadaşlarımla çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu. Konuşmaların ardından Kent ve Başkan Dergisi Editörü Feride Altunbaş, Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer´e ödülünü takdim ederken, Ürkmezer, böyle bir ödüle kendilerini layık gören ve takdir eden herkese teşekkür ediyorum” dedi.


Cuma 19.9 ° / 11.2 °
Cumartesi 23.4 ° / 4.6 °
Pazar 26.5 ° / 11.5 °