Ürkmezer ‘ Evlatlarımızla Gurur Duyuyoruz ‘

Safranbolu Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencileri 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinliklerinde gösterdikleri canlı ve muhteşem performansın ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş ve öğretmenleri ile birlikte Safranbolu Kaymakamı ve

GÜNCEL 28.11.2018 15:56:07 0
Ürkmezer ‘ Evlatlarımızla Gurur Duyuyoruz ‘

 

Gençleri, Kaymakamlık toplantı salonunda ağırlayan Ürkmezer, “Evlatlarımızı gösterdikleri performanstan dolayı kutluyorum” dedi.

24 Kasım Öğretmenler Günü etkinliklerinde canlı performans ile sahnede çizdikleri 15 Temmuz Kahramanı Şehit Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halis Demir ve Batmanda hain terör saldırısı sonrası Şehit olan Şenay Aybüke Yalçın´ın portrelerinden oldukça etkilendiğini ifade eden Ürkmezer öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada; “Çocuklar, bizler gerek Kaymakamlık gerekse Belediye olarak Milli Eğitime gerçekleştirdiğimiz çeşitli projeler ve çalışmalar ile destek veremeye devam ediyoruz. Devam da edeceğiz. Biliyorsunuz ki İnsan kendisini pek çok konuda geliştirebilir. Ancak yetenek başka bir şey. Görüyoruz ki sizler gerçekten yeteneklisiniz. Bu da bizleri gururlandırıyor. Başarılarınızı yıl içerisinde pek çok alanda birlikte yaşıyoruz. Tabii ki bunun bir de eğitimci yanı var yani öğretmenlerimiz, sabırla, şefkatle sizlerin içerisindeki cevheri ortaya çıkarıyorlar. Ben tüm öğretmenlerimizi ve sizleri ayrı ayrı tebrik ediyorum, kutluyorum” diye konuştu.

Büyük Türk Milletinin örfüne, gelenek ve göreneğine sonuna kadar bağlı olduğunu dile getiren Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer; Bu Cennet Vatan, yarınımızın teminatı çocuklarımızın Milli ve manevi duygulara sahip çıkmaları sayesinde her daim ayakta kalacaktır. Ben bu duygularla evlatlarımızı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Öğretmen ve Öğrencilerle uzun süre sohbet eden ve ilgilenen Ürkmezer, ziyaret sonunda çeşitli hediyeler verdi.  Öğrenciler ise Ürkmezer´e, kendilerinin çizdikleri Ömer Halis Demir, Şenay Aybüke Yalçın ve Dr. Fatih Ürkmezer´in tablolarını takdim ettiler.

Öğrenciler ziyaretin ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş´e de kendi resminin çizildiği tabloyu hediye ettiler.

  

 

 

 

 

 


Cuma 22.1 ° / 5.6 °
Cumartesi 24.6 ° / 2.1 °
Pazar 21.1 ° / 0.2 °