Ürkmezer, Kıranköy Esnafını Ziyaret Etti

Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer, beraberinde İlçe Emniyet Müdürü Osman Gül ile Kıranköy´de esnafları ziyaret etti.

GÜNCEL 26.12.2018 12:40:33 0
Ürkmezer, Kıranköy Esnafını Ziyaret Etti

 

Kıranköy mevkiinde bazı esnafları ziyaret ederek bol kazanç ve hayırlı işler dileyen Ürkmezer, Her hafta Pazartesi günleri düzenlenen Halk Günü Toplantıları, Köy ve Mahalle ziyaretlerinin yanı Safranbolu´da faaliyet gösteren esnafları da gezerek istek ve taleplerini dinlemeye devam ediyor.

Ziyaretler sonunda bir açıklama yapan Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer,´´ Fırsat buldukça İlçemizde bulunan esnaflarımızı ziyaret ediyoruz. Amacımız devletimiz ile beraber Kaymakamlığımız ve Belediyemizin sıcak ve güler yüzünü insanımıza hissettirmek. Bu gün de esnaf arkadaşlarımız ile sohbet ettik, varsa sorunlarını dinledik.” diye konuştu.

Göreve başladığı günden bu yana gerek esnaf, gerek sivil toplum kuruluşları gerekse vatandaşlarla iyi ilişkiler içerisinde olduklarını kaydeden Ürkmezer; “ Bizler kentin idarecileri olarak esnafımızla iyi ilişkiler içerisinde olmak durumundayız. Safranbolu, esnafı, zanaatkârı, sanatkârı, üreticisiyle bir bütün. Bu bütünün bir derdi olduğunda elimizden geleni yapmakta bizim görevimiz. Bu nedenle fırsat buldukça onlarla bir araya gelerek hem hatırlarını soruyor hem de bizden bir talepleri var ise dinliyoruz. Bu vesile ile tüm esnaf kardeşlerime hayırlı kazançlar diliyorum” dedi.

Ziyaretlerin ardından bazı esnaflar ise, Kaymakam bey sağ olsunlar fırsat buldukça bizleri ziyaret ediyorlar. Ürkmezer ‘e samimi bir ortamda sorun ve sıkıntılarını aktarabildikleri için memnun olduklarını ifade ettiler.

 

 


Cuma 17.4 ° / 9.2 °
Cumartesi 26.2 ° / 5.5 °
Pazar 19 ° / 6.7 °