Ürkmezer Pazar Esnafını Ziyaret Etti

Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer, beraberinde İlçe Emniyet Müdürü Osman Gül ile birlikte Perşembe Pazarı esnafını ziyaret ederek kolaylıklar diledi.

GÜNCEL 3.01.2019 16:59:44 0
Ürkmezer Pazar Esnafını Ziyaret Etti

 

Perşembe günleri kurulan ve sadece ilçeden değil köyler ve çevre il ve ilçelerden de birçok üretici, satıcı ve müşterinin buluştuğu Safranbolu Perşembe Pazarında incelemelerde bulunan Ürkmezer bir yandan alışveriş yaptı, bir yandan da esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.

Fırsat buldukça Safranbolulu esnaf ile bir araya gelmeye gayret gösterdiklerini bu gün yine pazar esnafını ziyaret ettiklerini belirten Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer, bazı esnafların kendilerinden çeşitli talepleri olduğunu ve bunları yerinde görmek üzere Perşembe Pazarına ziyarette bulunduklarını” söyledi.

Ürkmezer şöyle devam etti; “ Perşembe Pazarı bölgemizin en büyük pazarlarından birisi. Karabük, Bartın ve Kastamonu´nun çeşitli ilçe ve köylerinden vatandaşlarımızın ziyaret ettiği bir pazar. Üzeri kapalı olan pazar alanımız hem esnafımızı hem de alış verişe gelen vatandaşlarımızı yazın güneşten, kış aylarında da görüldüğü üzere yağışlardan koruyor. Yine, Köylü Pazarı olarak adlandırılan alanda da amcalarımız, teyzelerimiz bahçelerinde ürettikleri doğal ürünleri satma imkânı buluyorlar. Ziyaretimiz esnasında bazı esnaflarımızın çeşitli talepleri oldu. Bunların notunu aldık. İvedilikle yapılabilecek olanları derhal yerine getireceğiz. Vatandaşlarımızın ilçemiz, bölgemiz ve ülkemiz ekonomisine üreterek katkıda bulunmaları bizleri mutlu ediyor” dedi.

Ziyaret esnasında vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan ve uzun süre sohbet eden Ürkmezer, buradan kendi alışverişini de yaparken esnaflara hayırlı ve bol kazançlar diledi.

Pazar ziyaretinin ardından özel bir veterinerlik kliniğinde de incelemelerde bulunan Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer, klinik sahibine de kolaylıklar diledi.


Perşembe 25.9 ° / 8.4 °
Cuma 22.1 ° / 5.6 °
Cumartesi 24.6 ° / 2.1 °