Ürkmezer, Safranbolu İMKB Öğrencileri İle Buluştu

Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer, geçtiğimiz aylarda İstanbul´da düzenlenen ve Dünyanın en başarılı gençlik organizasyonu ödülüne sahip, Türkiye´nin müzik platformu fizy sponsorluğunda gerçekleştirilen, 2

GÜNCEL 22.12.2018 13:28:42 0
Ürkmezer, Safranbolu İMKB Öğrencileri İle Buluştu

 

Başarılı öğrencilerle uzun süre sohbet eden Ürkmezer, kahvaltı sonrası yaptığı açıklamada; “ Bu gün ilçemizi Dünyanın en başarılı gençlik organizasyonu olan Fizy Liseler arası müzik yarışmasında elemelerden finale daha sonrası şampiyonluğa ulaşan İMKB lisesi öğrencilerimizle bir araya geldik. Çocuklar geçtiğimiz günlerde kutladığımız UNESCO´ya dâhil oluşumuzun 24. yılında düzenlediğimiz programda gösterdikleri muhteşem performanslarıyla bunu perçinlediler” dedi.

 Gençlerin hangi alan olursa olsun kazandıkları her başarıda kendilerinin en az onlar kadar sevindiklerini ve gurur duyduklarını ifade eden Ürkmezer; “ Gerek Kaymakamlık gerekse Belediye olarak gençlerimize destek vermeye, onlara güzel bir gelecek bırakmak için çalışmaya devam edeceğiz. Daha önceki platformlarda da ifade ettiğim gibi bizler gençlerimiz ve çocuklarımızdan yalnızca derslerine adapte olmalarını istiyoruz. Başarı sonrasında gelecektir. Bu vesile ile bir kez daha İMKB Lisesi Müzik Gurubunu ve Eğitmenlerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.

 

 


Çarşamba 31.3 ° / 12.2 °
Perşembe 27.9 ° / 11.1 °
Cuma 17.4 ° / 9.2 °