Ürkmezer Vatandaş Toplantılarına Köylerde Devam Ediyor

Kaymakam Dr. Fatih Ürkmezer tarafından gerçekleştirilen vatandaşla buluşma toplantıları, vatandaşları dinlemek üzere köylerde devam ediyor.

GÜNCEL 4.07.2019 15:42:19 0
Ürkmezer Vatandaş Toplantılarına Köylerde Devam Ediyor

 

        Kaymakam Dr. Fatih Ürkmezer´e ziyaretler sırasında İl Genel Meclisi üyeleri Ahmet Sözen, Mustafa Ünal ve Nuri Kırımlı, İlçe Jandarma Komutanı J. Yzb. Burak Ören, İlçe Müftüsü İsmail Temur, İlçe Yazı İşleri Müdürü Ayhan Öztekin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş ve Safranbolu Kaymakamlığına bağlı kurum amirleri eşlik etti.

        Sırası ile Akören, Sakaralan ve Oğulören Köylerini ziyaret eden Ürkmezer bu köylerde, köy defterlerini imzaladıktan sonra, muhtarlardan köyleri ile ilgili sorunları dinledi, köy sakinlerinin de taleplerini not aldırırken konularla ilgili bağlantılı müdürlüklere talimat verdi.

        Kaymakam Dr. Fatih Ürkmezer, köylerdeki güzellikleri yakından görmek varsa sorunları dinlemek, sorunların çözüme kavuşturulması amacıyla ziyaretler yaptığını belirtirken halkın da yüksek katılımlarından memnuniyet duyduğunu söyledi.

        Asıl amacın Safranbolu ve Safranbolu´ya bağlı köylere hizmetin en iyi ve en kaliteli götürmek olduğunu vurgulayan Kaymakam Ürkmezer, ' Vatandaşlarımız devletimizin, bizler aracılıyla ulaştırdığı tüm hizmetlerden en iyi şekilde faydalanmalıdır. Köy ziyaretlerimiz esnasında sizlerle bir araya gelme nedenimiz; bu amaçlarımızın olabilecek en kısa zamanda ve en uygun şekilde gerçekleşmesi için ortak adım atabilmektir. Bu vesile ile ziyaret ettiğimiz bütün muhtarlarımıza, vatandaşlarımıza katılımları ve misafirperverlikleri için bir kez daha teşekkür ediyorum' dedi.

        Kaymakam Dr. Fatih Ürkmezer, Akören, Sakaralan ve Oğulören Köylerinde muhtarlıklar, köy konakları ve camilerde incelemelerde bulunurken, köylerde yaşayan yaşlı vatandaşlar ile özel olarak ilgilendi.


Pazartesi 20.1 ° / 10.6 °
Salı 19.6 ° / 5.8 °
Çarşamba 18.9 ° / 5.6 °