Ürkmezer Vatandaşla Birebir İlgileniyor

Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer´in başlattığı Halk Günü Toplantıları devam ediyor.

GÜNCEL 16.10.2018 17:33:51 0
Ürkmezer Vatandaşla Birebir İlgileniyor

 

Bu hafta Safranbolu Belediyesi meclis salonunda gerçekleşen toplantıya vatandaşın ilgisi yoğun oldu. Dertlerin, sıkıntıların, taleplerin rahatça anlatıldığı, yaşlıdan gence, emekliden öğrenciye her kesimden vatandaşın katıldığı toplantıda Ürkmezer, sırası ile tüm katılımcılarla teker teker ilgilendi.

Devletin elçileri olarak, vatandaşın yine devletin verdiği imkanları sunma noktasında aracılık eden idarecileriz ifadelerine yer veren Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer şu sözlerle devam etti ‘´Halk toplantıları vatandaşımızın sorunlarını daha iyi anlamamızı, bireysel veya toplumsal sıkıntıların birebir anlatılması ve bizler aracılığı ile diğer kamu kurum ve kuruluşlarına aktarılarak sorunlara çözümler üretilmesi açısından faydalı bir proje olduğunu görüyoruz. Bu sayede devlet ile vatandaşın arasındaki bağların daha da güçlenmesini sağlamayı amaçlıyoruz´´dedi.

 Ürkmezer ´´Toplantılarda yaptığımız işlerin hangi düzeyde amacına ulaştığı ve gerçekten hedeflediğimiz neticeyi alıp alamadığımız konusunda doğrudan o hizmetten faydalanan muhataplarımızdan doğru bilgiyi almamız sağlanıyor´´dedi.

Ürkmezer toplantı esnasında birim amirlerine, sorun arz eden yerler görülüp gereğinin yapılması için talimatlar verdi.

 

 


Perşembe 27.9 ° / 11.1 °
Cuma 17.4 ° / 9.2 °
Cumartesi 26.2 ° / 5.5 °