Ürkmezer Vatandaşları Dinlemeye Devam Ediyor

Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer, vatandaşların sorunlarını dinlemeye devam ediyor.

GÜNCEL 18.02.2019 16:59:27 0
Ürkmezer Vatandaşları Dinlemeye Devam Ediyor

 

Belediye Meclis Salonunda yapılan toplantıda konuşan Ürkmezer, ‘Vatandaşların bu toplantılara yoğun ilgi gösterdiğini, bunun da gerçekleştirilen çalışmanın doğru yolda olduğunun işareti olduğunu” söyledi.

Halk Günü Toplantılarıyla bir yılı aşkın bir süredir vatandaşların sorunlarını yüz yüze dinleme fırsatı bulduklarını ifade eden Ürkmezer şöyle konuştu:

'Vatandaşlarımıza karşı en iyi kamu hizmeti sunmayı hedefliyoruz. Bir resmi daireye gittiğimiz zaman kendimize ve ailemize nasıl davranılmasını istiyorsak, bizlerde vatandaşlarımıza öyle davranmalı, güler yüzü,  tebessümü, yardımlaşmayı birbirimizden eksik etmemeliyiz. Bu nedenle vatandaş odaklı belediyecilik anlayışı ile hizmetlerimize devam ediyoruz. Halk Toplantılarına gösterilen ilgi de doğru yolda olduğumuzun kanıtıdır.  

Kaymakamlık ve Belediye olarak en yakındaki ya da en uzak köşedeki vatandaşa hizmet götürme noktasında neler yapılabileceği konusunda iş birliği yapıyoruz. Halkla buluşma toplantılarımızın amacı da resmi kurumlarla halkımızın arasındaki bağı güçlendirmek ve sorunları birinci elden dinlemek. Vatandaşlarımızın rahat ve huzurlu bir ortamda yaşamaları bizim için önemli ve değerlidir. Bu nedenle, Safranbolulu hemşerilerimizin ilk günden bu yana verdikleri destek ile aynı azimle çalışmaya devam ediyoruz.”


Perşembe 27.9 ° / 11.1 °
Cuma 17.4 ° / 9.2 °
Cumartesi 26.2 ° / 5.5 °