Ürkmezer, Yücel Çiftinin Nikahını Kıydı

TRT Genel Müdürlüğünde Reklamlardan Sorumlu Daire Başkanı görevini yürüten Nizamettin Yücel ile Şeyma Bal Safranbolu´da bir konakta düzenlenen törenle hayatlarını birleştirdi.

GÜNCEL 2.07.2018 15:48:16 0
Ürkmezer, Yücel Çiftinin Nikahını Kıydı

 

Çiftin nikahını ise Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer kıydı. Ürkmezer, Ak Parti Millervekilleri Cumhur Ünal, Niyazi Güneş ve Ak Parti İl Başkanı İsmail Altınöz ile çok sayıda davetlinin katıldığı nikâh töreninde çifte mutluluklar diledi. Nikah töreninin ardından yeni çifte bir kez daha ömür boyu mutluluk temennisinde bulunan Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. fatih Ürkmezer, “Tabi ki birlikteliğinizde iyi günleri de kötü günleri de birbirinizle yaşayacak ve paylaşacaksınız. Mutlu bir evliliğin yolu, karşılıklı anlayış, sevgi ve saygıdan geçer. Ben her şeyden önce bu birlikteliğin sağlık, sıhhat ve huzur içerisinde devam etmesini temenni ediyorum. Mutluluklar diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Ürkmezer konuşmanın ardından genç çifte Kuranı Kerim ve Türk Bayrağı hediye ederken, bu iki kutsal hediyenin kendilerine evlilikleri süresince Cenabı Hakkın izni ile en iyi yol arkadaşı olacağını belirtti.


Cumartesi 13.6 ° / 2.1 °
Pazar 16.2 ° / 1.7 °
Pazartesi 18.4 ° / -1.1 °